Sahte doktorun yeni fotoğrafları ortaya çıktı! Bakın bir sonraki hedefi hangi hastaneymiş?

Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde sahte doktorluk yaptığı ortaya çıkan Ayşe Özkiraz'ın yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Özkiraz'ın bir sonraki hedefinin Ankara Şehir hastanesi olduğu ortaya çıktı.

Çerkezköy Devlet Hastanesindeki sahte doktor olayında yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Fotoğraflarda sahte doktor Ayşe Özkiraz’ın (21) ameliyatlarda yer aldığı ve ameliyata girmeden önce hastane personeli tarafından giydirildiği görüldü. Özkiraz’a hastanedeki personel tarafından doğum günü kutlaması düzenlendiği, boynunda yaka kartı ile hastane acili önünde gece nöbetlerine kaldığını ima eden fotoğraflar ortaya çıktı.

Sahte doktorun yeni fotoğrafları ortaya çıktı! Bakın bir sonraki hedefi hangi hastaneymiş?

GİTMEYİ PLANLADIĞI BİR SONRAKİ HASTANE ORTAYA ÇIKTI

Olaya ilişkin ortaya çıkan yeni bilgilere göre, sahte doktorun Çerkezköy Devlet Hastanesinden sonraki durağı için planlar yaptığı anlaşıldı. Sahte doktor Özkiraz'ın bir sonraki hedefinin ise Ankara Şehir Hastanesi olduğu öğrenildi. Özkiraz'ın, gitmeyi planladığı Ankara Şehir Hastanesinde inandırıcılığını artırmak için, gitmeden önce Çerkezköy’de sahte kaşe, kimlik kartları yaptırdığı ve ameliyat başında video hazırlatmaya çalıştığı öğrenildi.

Sahte doktorun yeni fotoğrafları ortaya çıktı! Bakın bir sonraki hedefi hangi hastaneymiş? - Resim : 2

KENDİNİ ÜSTÜN BAŞARILI GÖSTERMİŞ

Özkiraz, hazırladığı sahte TUS sonuç belgesindeki Temel Tıp Bilimleri testinde 115 doğru, 5 yanlış; Klinik Tıp Bilimleri testinde ise 107 doğru, 12 yanlışla kendini üstün başarılı olarak göstermeye çalışmış.

Sahte doktorun yeni fotoğrafları ortaya çıktı! Bakın bir sonraki hedefi hangi hastaneymiş? - Resim : 3

Çerkezköy Adliyesinde mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Ayşe Özkiraz’ın, Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede "resmi belgede sahtecilik" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, "özel belgede sahtecilik" suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar ve "yetkisiz hekimlik suçlarını düzenleyen 1219 sayılı Kanun'a muhalefet" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar olmak üzere toplam 13 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Sahte doktorun yeni fotoğrafları ortaya çıktı! Bakın bir sonraki hedefi hangi hastaneymiş? - Resim : 4

Sahte doktorun yeni fotoğrafları ortaya çıktı! Bakın bir sonraki hedefi hangi hastaneymiş? ile ilgili etiketler Tekirdağ doktor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.