"Sahte doçent"in CHP geçmişi de oldukça ilginç!

Aksaray Üniversitesindeki "sahte doçent" tartışması yeni bir aşamaya ulaştı... Doçentlik belgesinin sahte olduğu iddia edilen Zehra Zulal Atalay Laçin gözaltına alındı... Son olarak Laçin'in CHP bağlantıları da ortaya çıktı....

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü'nün sosyal medya hesabından geçen hafta cuma günü yapılan açıklamada, İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi öğretim üyesi Zehra Zulal Atalay Laçin'in doçentlik belgesi sahte olduğu gerekçesiyle atamasının iptal olduğu ve suç duyurusunda bulunulduğunu belirtilmişti.

Üniversitenin suç duyurusunun ardından savcılık soruşturma başlattı.

Aksaray Üniversitesi öğretim üyesi Zehra Zulal Atalay Laçin, soruşturma kapsamında bugün 'dolandırıcılık ve resmi evrakta sahtecilik' suçundan gözaltına alındı.

CHP BAĞLANTILI...

Yaşanan bu gelişme üzerine Kanal D Ankara Temsilcisi Zafer Şahin'den de ilginç bilgiler geldi.

Zehra Zulal Atalay Laçin'in CHP bağlantılarını açıklayan Şahin, "Nevşin Mengü'nün ortaya çıkardığı sahte doçent Zulal Atalay, CHP'de Faruk Loğoğlu, Murat Özçelik gibi isimlerle çalışmış. Partiden atılınca CHP'yi dava etmiş. Sonra Kuzey Irak'ta Barzani'nin medyasında boy göstermiş. Ve oradan da Aksaray Üniversitesi'ne gelmiş! Bu hikaye sizce de tuhaf değil mi?" diye sordu.

 

"Sahte doçent"in CHP geçmişi de oldukça ilginç! ile ilgili etiketler CHP Aksaray Üniversitesi doçent
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.