Sahte belgelerin kaynağı ortaya çıktı!

CHP liderinin ‘Bürokratlardan aldım’ dediği Cumhurbaşkanı ve ailesine yönelik asılsız iddiaların aynısını, FETÖ firarisi Said Sefa’nın 6 ay önce Twitter’dan paylaştığı ortaya çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik iddialarının kaynağı FETÖ çıktı. Kılıçdaroğlu dün katıldığı bir panelde, iddialarının kaynağı olarak "FETÖ'cüler vermedi, yok efendim ilgisi yok. Bu ülkeyi seven milyonlarca bürokrat var" dedi ve belgeleri bazı bürokratlardan aldığını öne sürdü ama ortaya attığı iddiaların daha önce FETÖ'cü Said Sefa hesabından paylaşıldığı belirlendi. Ancak CHP Genel Başkanı'nın belge diye günmede taşıdığı iddiaları, ilk kez 27 Mayıs'ta FETÖ'nün sosyal medya tetikçisi Fuatavni hesabını kullanan Said Sefa'nın Twitter adresinden paylaştığı ortaya çıktı.

6 AY ÖNCEKİ YALANLAR...
Sabah'ın haberine göre, Kemal Kılıçdaroğlu'nun haftalardır gündem yaratmaya çalıştığı ve "Salı günü açıklıyorum" deyip savcılık ve basın ile paylaşmadığı bilgilerin kaynağının, FETÖ olduğu ortaya çıktı. Katıldığı bir panelde iddiaları reddeden Kemal Kılıçdaroğlu belgeleri bürokratlardan aldığını ileri sürdü. Oysa söz konusu iddiaların aynısı 27 Mayıs tarihinde Fuatavni hesabının kullanıcısı Said Sefa tarafından Twitter'dan dile getirilmişti. Firari durumda olan FETÖ sanığı Sefa, Kılıçdaroğlu'nun ortaya attığı iddiaları yine Man Adası'nda kurulmuş şirketler üzerinden dile getirmişti.

ayni1

AYNI SÖZLERİ SÖYLEMİŞ
FETÖ firarisi Said Sefa da tweetlerinde, tıpkı Kılıçdaroğlu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eniştesi Ziya İlgen üzerinden iddialarını dile getiriyor. Sefa'nın paylaşımlarında, Ziya İlgen ve Cumhurbaşkanı'nın kardeşi Mustafa Erdoğan'ın Man Adası'nda bir şirket ortaklığından bahsediliyor. Devam eden iddialarda ise Ziya İlgen'in Man Adası'nda şirket kaydı gerçekleştirdiği duyuruluyor. Said Sefa da iddialarında Kılıçdaroğlu gibi Man Adası'nın vergi düşüklüğünden bahsediyor.

'UZAYDAN ALMADIM'
FETÖ firarisi Sefa tarafından ortaya atılanları, Kılıçdaroğlu'nun yeniden dile getirmesi CHP liderine FETÖ tarafından servis yapıldığı iddialarını gündeme getirdi. Kemal Kılıçdaroğlu dün katıldığı bir panelde sorulan soru üzerine, "Bunları (sahte belgeleri) veren bir insan tabii. Uzaydan almadım. Bunlar bize geldi diye hemen ortaya çıkmadık. Baktık, araştırdık, doğrulattık. FETÖ'cüler mi verdi? Yok efendim ilgisi yok. Bu ülkeyi seven, bu ülkenin çıkarlarını düşünen milyonlarca bürokrat var. Onlar yurtsever insanlar. Haksızlıklara tahammül edemeyen insanlar var" ifadelerini kullandı.

'FUATAVNİ'Yİ O YÖNETİYORDU
FETÖ'nün sosyal medya tetikçisi Fuatavni hesabını yöneten isim olan Said Sefa, örgütün yayın organlarından "haberdar" isimli sitenin genel yayın yönetmenliğini devam ettiriyor. Sefa'nın, FETÖ'yle ilgili ilk tamamlanan iddianamede Fuatavni hesabının kurucusu olarak ağırlaştırılmış müebbet hapsi isteniyor. Firari Sefa'nın gündeme gelen son fotoğraflarında ise tutuklu Mehmet Altan ve 15 Temmuz gecesi Kerim Balcı ile yayın yapan STV muhabiri Şemsettin Efe ile bir arada olduğu görülmüştü.

Sahte belgelerin kaynağı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu said sefa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.