Sahra Işık tekrar Survivor'a dönüyor!

Survivor 2018'e gidecek yarışmacılar bir bir belli oluyor. Sahra Işık, 'Survivor 2014', 'Survivor All Star'dan sonra önümüzdeki sene düzenlenecek Survivor 2018'e de katılacağını açıkladı. Sahra Işık, "Tekrar ada yolcusuyum. İddialıyım. Yarışmayı kazanmak için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu. İkili daha sonra yaklaşık bir milyon TL değerindeki Mercedes marka cipleriyle İstinye'den ayrıldı. Peki, Sahra Işık kimdir? Survivor'a 2018'de kimler katılacak? Detaylar haberimizde...

Survivor yarışmasıyla tanınan Sahra Işık, önceki akşam sevgilisi İdris Aybirdi'yle İstinye'de görüntülendi. Sahra Işık, "Tekrar ada yolcusuyum. İddialıyım. Yarışmayı kazanmak için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu. İkili daha sonra yaklaşık bir milyon TL değerindeki Mercedes marka cipleriyle İstinye'den ayrıldı. Sahra Işık, 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Esra Işık, Fenerbahçe’deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı. Peki, Sahra Işık kimdir? Survivor'a 2018'de kimler katılacak? Detaylar haberimizde...

sahra_AAAk_kimdir

SAHRA IŞIK KİMDİR?

Sahra Esra Işık, 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Esra Işık, Fenerbahçe’deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. olan Survivor Sahra Esra Işık, Malezya’da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.

Geçtiğmiz günlerde ise Acun Ilıcalı ile konuşan Ali Eyüpoğlu Survivor 2018 All Star'da yaşanacak 2 sürprizi açıkladı. Buna göre; ‘Survivor 2018 All Star’da takımlar 12’şer kişiden oluşacak. Şimdiye kadar
‘Survivor 2018 All Star’da kesinleşen isimler: Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan, Cumali Akgül, Turabi Çamkıran, Nihat Doğan, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın.

Açıklanan yarışmacı sayısı henüz 11... Bunlardan 50 günde Iğdır’dan İstanbul’a yürüyerek ‘Survivor’ hayaline kavuşan Cumali Akgül, ‘Survivor Gönüllüler’de yarışacak. Kaldı geriye 10 ünlü..

Ilıcalı, ‘Survivor 2018 All Star’ın kadrosuna üç kadın ünlü dahil edeceğini söyledi. Bu demektir ki, şu ana kadar açıklanan ‘Ünlüler’den biri ‘Gönüllüler Takımı’na geçecek.

survivor

SURVİVOR'DA TÜRK-YUNAN YARIŞI

Üstelik bu Survivor eskilerden çok farklı olacak. ‘Survivor 2018 All Star’da yarışmacı sayısı 10’a düştüğünde karşılarına, Acun Medya’nın Dominik’te Yunanistan için çektiği ‘Survivor’ın finale kalan 10 yarışmacısı çıkacak. ‘Survivor’, Türk ve Yunan yarışmacıların kapıştığı bir arenaya dönüşecek, işin içine milli duygular girecek."

SURVİVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLÜLER

Survivor Ünlüler-Gönüllüler, Türkiye'de TV8'de yayınlanan, Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.

Yarışmanın 1. sezonunun kazananı olan Derya Büyükuncu Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Nihat Doğan İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Taner Tolga Tarlacı Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Taçmin Tümer Dördüncü, Özge Ulusoy ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 2. sezonunun kazananı olan Nihat Alptuğ Altınkaya Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Hasan Yalnızoğlu İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Anıl Tetik Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Ece Begüm Yücetan Dördüncü, Hayim Kohen ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 3. sezonunun kazananı olan Hilmi Cem İntepe Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Doğukan Hazar Manço İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ümit Karan Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Murat Ceylan Dördüncü, Cengiz Coşkun ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 4. sezonunun kazananı olan Turabi Çamkıran Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Gökhan Keser İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ahmet Dursun Üçüncü, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Merve Aydın Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Yiğit Dikmen Beşinci, Sahra Işık ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 5. sezonunun kazananı olan Çağan Atakan Arslan Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Serkay Tütüncü İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Damla Can Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Semih Öztürk Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Nagihan Karadere Beşinci, İbrahim Giydirir ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 6. sezonunun kazananı olan Ogeday Girişken Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Adem Kılıççı ikinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Serhat Akın üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Sema Apak dördüncü, İlhan Mansız beşinci, Sabriye Şengül ise altıncı olmuştur.

Sahra Işık tekrar Survivor'a dönüyor! ile ilgili etiketler Survivor sahra ışık kimdir survivor 2018
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.