Deniz Seki: Sahneye çıplak çıkacak kadar şuursuz değilim!

Deniz Seki, önceki gün sahne aldığı konserde giydiği elbiseyle hayranlarını ikiye böldü. Transparan kıyafetiyle çok konuşulan Seki, eleştirilere daha fazla dayanamayıp "Takdir edersiniz ki sahneye çıplak çıkacak kadar şuursuz bir kadın değilim" açıklamasında bulundu.

Güzel sanatçı Deniz Seki, geçtiğimiz akşam Nakkaştepe’de sevenlerinin karşısına çıktı. Seki, transparan kıyafetiyle dikkatleri çekmeyi başardı. Kostümüyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü şarkıcı, gelen yorumlara isyan etti.

TRANSPARAN KOSTÜM

Seki, Gülşah Saraçoğlu imzalı transparan kıyafeti ile göz doldurdu. Ancak bu kıyafet tercihi sosyal medyayı ikiye böldü. Bir kısım Seki'nin kıyafetini çok açık bulurken bir kısım ise normal bulup beğendi.

Deniz Seki: Sahneye çıplak çıkacak kadar şuursuz değilim!

TEPKİLERE DAYANAMADI

Gelen tepkiler üzerine ise Seki şunları söyledi:

"Yapılan haberleri, yazılan yorumları böyle okuyorum yemin ederim. Burada mümkün olduğunca sanatın her dalıyla ilgili paylaşım yapıp üzerine konuşuyoruz. Sevgili @gulsahsaracoglu bu elbisesinde de çok büyük bir işçilik var ve bu da bir sanat. Takdir edersiniz ki sahneye çıplak çıkacak kadar şuursuz bir kadın değilim.

İçinde ki astarı görmüyor olamazsınız. Çok kırıcı yorumlarınız var lütfen bu kadar acımasız olmayın."

Deniz Seki: Sahneye çıplak çıkacak kadar şuursuz değilim! - Resim : 2

Deniz Seki: Sahneye çıplak çıkacak kadar şuursuz değilim! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.