Sahneye atlayıp Bülent Ersoy'u dudağından öptü! O görüntüler yıllar sonra sosyal medyada gündem oldu...

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un yıllar önce verdiği bir konserinde çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Ersoy'un şarkı söylediği sırada bir hayranının sahneye atlayarak ünlü sanatçıyı dudağından öpmesi yıllar sonra sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un yıllar önce verdiği bir konserinde çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Ersoy'un şarkı söylediği sırada bir hayranının sahneye atlayarak ünlü sanatçıyı dudağından öpmesi yıllar sonra sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

YILLAR SONRA SOSYAL MEDYADA GÜNDEME GELDİ

Yıllar öncesinde verdiği bir konser sırada Bülent Ersoy’un bir hayranının bir anda sahneye atlayarak ünlü ismi dudağından öptüğü anlar sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Sahneye atlayıp Bülent Ersoy'u dudağından öptü! O görüntüler yıllar sonra sosyal medyada gündem oldu...

HAYRANINA GÜLÜMSEYEREK TEPKİ VERMİŞTİ

Konserde sahne kenarına gelerek Diva’nın elini tutan hayranı bir anda sahneye atlayarak ünlü ismi dudağından öptü. Yaşadığı olay karşısında şaşkınlığını gizlemeyen Ersoy ise hayranına gülümseyerek tepki verdi. Görüntülerin hangi konserde ve kaç yıllarında çekildiği bilinmezken hayranın kimliği de belirsizliğini korudu.

Sahneye atlayıp Bülent Ersoy'u dudağından öptü! O görüntüler yıllar sonra sosyal medyada gündem oldu... - Resim : 2

 

Sahneye atlayıp Bülent Ersoy'u dudağından öptü! O görüntüler yıllar sonra sosyal medyada gündem oldu... ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Konser
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.