Sahneye alkollü çıktığı iddia edilen Tuğba Özerk gerçeği açıkladı: Hastalıkla mücadele ediyorum

Yılbaşı gecesi Antalya'da bir otelde sahne alan şarkıcı Tuğba Özerk, dengesini kaybedip yere düşünce ve şarkının sözlerini okuyamayınca sahneye alkollü çıktığı iddia edilmişti. Özerk, 'gecemizi mahvettin' şeklinde konuklardan gelen eleştiriler karşısında gerçeği açıkladı ve hastalıkla mücadele ettiğini söyledi.

2022 yılına Antalya'daki bir otelde dinleyicileriyle birlikte giren 41 yaşındaki şarkıcı Tuğba Özerk, gecenin ilerleyen saatlerinde vokalistiyle şarkı söylerken dengesini kaybedip yere düşünce ve şarkının sözlerini söyleyemeyince sahneye alkollü çıktığı ileri sürülmüştü.

Tuğba Özerk, yılbaşı gecesi sahneye sarhoş çıktığı iddiasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

''Hakkımda iki gündür aralıksız süren sosyal medyadaki linç girişimine karşılık cevap verme ve gelişen olaylar ve yansıyan görüntülerin altına haksızlığa varan yorumlar hakkımdaki bir gerçeği herkesle paylaşma gerekliliğini zorunlu hale getirmiştir. Bir süredir mücadele ettiğim, herkesle paylaşmadığım, hatta kendimin bile zaman zaman kabullenmekte zorlandığım 'Hipofiz Bezi Makdroadenomu' tanısı konulan bir hastalıkla mücadele etmekteyim. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, aynı zamanda Jinekolohik Onkoloji Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Eralp Başer'in gözetimi altında ilaç tedavim sürmektedir. Bu tümör nedeniyle görme alanı bozuklukları, bilişsek bozukluk (bilinç kaybı, senkop) riski altında bir hayatım var. En yakınlarımın dışında kimsenin bilmediği bu durumu herkesle paylaşma sebebim ise; herkesin yayınlar görüntüler karşısında kafalarındaki soru işaretlerini gidermek içindir. Artık hiçbir şeyin göründüğü gibi olmayacağı gerçekliği herkes tarafından kabul edilmesi gerekirken 'yargısız infaz' yaparak, yaraya tuz basma 'zevkinden' vazgeçilmesi gerekiyor. Ben bu mesleğe yıllatını vermiş, yorumculuğun dışında söz - beste üreten bu ülkenin tanınan bir sanatçısıyım. İçinde bulunduğum bu özel, mahrem durumla başa çıkmaya çalışırken, bir taraftan da aşık olduğum mesleğimi yapmaya çalışıyorum. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı, bu konuya kafa yoran, düşünen, buna enerji harcayan herkesten özür diliyorum. Tedavim bitene kadar bir süre dinlenmek için köşeme çekiliyorum ve üretmeye de devam edeceğim. Yeni yılda en büyük dileğim, herkes için sağlıklı ve bol müzikli günler. Sevgiyle kalın.''

Sahneye alkollü çıktığı iddia edilen Tuğba Özerk gerçeği açıkladı: Hastalıkla mücadele ediyorum

Sahneye alkollü çıktığı iddia edilen Tuğba Özerk gerçeği açıkladı: Hastalıkla mücadele ediyorum ile ilgili etiketler Tuğba Özerk Konser Antalya Yılbaşı 2022 Hipofiz Bezi Makroadenomu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.