Sahnelere geri dönüyor... 12 yıl sonra konser verecek olan İbrahim Tatlıses'in biletleri 2 saatte tükendi

İmparator lakaplı 69 yaşındaki şarkıcı, oyuncu, televizyon programcısı ve iş adamı İbrahim Tatlıses 12 yıl aradan sonra ilk kez vereceği konserle sahnelere dönüyor. Kuruçeşme Açıkhava'da sahne alacak olan ünlü şarkıcının konser biletleri satışa çıkarılır çıkarılmaz iki saat içerisinde tükendi.

9 yıl aradan sonra "İbo Show" programı ile ekranlara dönen İbrahim Tatlıses, 12 yıl aradan sonra da konser sahnelerine dönüyor.

 

23 Eylül’de Kuruçeşme Açıkhava'da sahne alacak olan Tatlıses’in biletleri satışa çıkar çıkmaz hayranlarının büyük bir ilgi göstermesiyle 2 saat içinde tükendi. Biletlerin satıldığı, online bilet alma ve etkinlik planlama programı yoğunluktan dolayı sistemi kitlendi.

 


BİLETLER DAKİKALAR İÇERİSİNDE TÜKENDİ

Geçtiğimiz yıl ‘İbo Show’ ile muhteşem bir dönüş yapan şarkıcı, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konseri ile de bir ilke imza attı. Konserin ilan edilmesinin hemen ardından biletler dakikalar içerisinde tükendi.

KONSERİNİ İKİ GÜN DAHA UZATTI

Tatlıses, vereceği konserinin sevenleri tarafından yoğun talep görmesi üzerine iki gün daha uzattı. İbrahim Tatlıses, üç gün üst üste Kuruçeşme Açıkhava’da sahne alacak ve hayranlarıyla hasret giderecek.

 

 

Sahnelere geri dönüyor... 12 yıl sonra konser verecek olan İbrahim Tatlıses'in biletleri 2 saatte tükendi ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Konser Kuruçeşme Açıkhava
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.