Sahnelere geri dönen İbrahim Tatlıses 15 yıl sonra Bodrum'da ilk konserini verdi

Uzun yıllar sonra sahnelere geri dönen ve konser maratonuna hız kesmeden devam eden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses 15 yıl aradan sonra Bodrum’da ilk konserini verdi. Yalıkavak Günay Restoran’ın açılışında sahne alan İbrahim Tatlıses hem sesiyle hem de esprileriyle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonrasında doktor tavsiyesiyle İzmir'e taşınarak sahnelerden uzakta bir yaşam süren İbrahim Tatlıses geçtiğimiz yıl konser sahnelerine geri dönmüştü. Tatlıses'in son durağı Bodrum oldu.

Sahnelere geri dönen İbrahim Tatlıses 15 yıl sonra Bodrum'da ilk konserini verdi


2,5 SAAT SAHNEDE KALDI

70 yaşındaki türkücü İbrahim Tatlıses 15 yıl sonra Bodrum'da hayranlarının karşısına çıktı. Günay’da sahne alan İbrahim Tatlıses 2,5 saat süren sahne performansı zaman zaman sevenleri de eşlik etti.


KONSERE BİRÇOK ÜLKEDEN HAYRANI KATILDI

Unutulmaz şarkılarını seslendiren Tatlıses’i izlemek için İsrail, İran, Azerbaycan’dan birçok ülkeden de hayranı geldiği öğrenildi. Canlı performansıyla sevilen şarkılarını seslendiren Tatlıses, Bodrum’da tekrar sahne çıktığından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Öte yandan, günler öncesinden kapanan rezervasyonlarıyla hınca hınç dolan Günay’da İbrahim Tatlıses yazın startını verdi.

Sahnelere geri dönen İbrahim Tatlıses 15 yıl sonra Bodrum'da ilk konserini verdi - Resim : 2

Sahnelere geri dönen İbrahim Tatlıses 15 yıl sonra Bodrum'da ilk konserini verdi ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Bodrum Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.