Sahneden düşen Emre Kaya ayağındaki ve omzundaki çatlakla sahneye çıktı

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli'de verdiği konseri sonrası sahneden inerken düşerek yaralanan ünlü Popçu Emre Kaya, Manisa'da sevenleriyle buluştu. Hastaneden taburcu olur olmaz soluğu Manisa’da alan sanatçı, verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kocaeli’de verdiği konser sonrasında sahneden inerken düşerek yaralanan pop şarkıcısı Emre Kaya konser sahnelerine geri döndü. Kaya, Manisa'da konser verdi. Konseri sırasında yaşadığı talihsiz kazadan söz eden Emre Kaya, “Karamürsel’de sahneden düştüm. O kadar çok mesaj aldım ki, telefonla arayan, hastaneye gelen, sosyal medya hesaplarımdan mesaj gönderip ‘geçmiş olsun’ diyen sevenlerim, dostlarım bana ilaç oldu” dedi.

 

''SOL AYAĞIM VE OMZUM ÇATLAK''

Hasta yatağının bazı şeyleri daha çok düşünmesini sağladığını anlatan ünlü sanatçı, “Bütün yaz boyunca sahnelerdeydim. Çok daha dikkatli olmam gerektiğini anladım. Baş üstü düştüm ve bayılmışım. Sol ayağım ve sol omuzum çatlak. Buna rağmen sevenlerimle beraber olmak çok güzel” diye konuştu. Tedavisi süresince kendine moral desteği sağlayan tüm sevenlerine “İyi ki varsınız” diyen Emre Kaya, bundan sonra daha çok dikkatli olacağını belirtti.

Sahneden düşen Emre Kaya ayağındaki ve omzundaki çatlakla sahneye çıktı


Duygu dolu sözleri hayranları tarafından tezahüratlarla alkışlanan Emre Kaya, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Romantik şarkılarıyla dinleyenlerini adeta alıp götüren, hareketli eserleriyle eğlenceye tavan yaptıran ünlü popçu, rahatsızlığına rağmen sahnede fırtına gibi esti.

Sahneden düşen Emre Kaya ayağındaki ve omzundaki çatlakla sahneye çıktı - Resim : 2

YENİ ŞARKI MÜJDESİ

Yaz konserlerinin en çok aranan isimleri arasında yer alan, kendisiyle birlikte gece gündüz çalışan kadrosuyla binlerce kilometre yol kateden ünlü popçu Emre Kaya, yeni eserinin de müjdesini verdi.

Sahneden düşen Emre Kaya ayağındaki ve omzundaki çatlakla sahneye çıktı - Resim : 3

 

Sahneden düşen Emre Kaya ayağındaki ve omzundaki çatlakla sahneye çıktı ile ilgili etiketler Manisa Konser emre kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.