Sahne alacağı otellerle sözleşme yaptı! İşte Sibel Can'ın tek şartı...

6 yıldır aşk yaşadığı iddia edilen 51 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Sibel Can ile 40 yaşındaki iş insanı Emir Sarıgül, geçtiğimiz Mayıs ayında Bodrum’da tekne tatili yaparken objektiflere yakalanmıştı. Aşkını gizli yaşamak istediği iddia edilen Sibel Can, pandemi sonrası yeniden sahne alacağı otellerle yaptığı sözleşmeye tek bir şart koştu. İşte detaylar...

Kariyerine ilk olarak dansöz olarak başlayan ve daha sonra şarkıcı olarak devam eden Sibel Can, 6 yıldır aşk yaşadığı iddia edilen Emir Sarıgül'le sessiz yerlerde buluşuyordu. Bu istisnayı geçtiğimiz Mayıs ayında bozan ve Bodrum'da birlikte fotoğrafları çekilen çift, yine 'gizlilik' kararı aldı.


Takvim'in haberine göre; Sibel Can, sahnelerin başlaması ile birlikte birçok otelde sahne almaya başladı. Başarılı şarkıcı, sahne alacağı otellerin sözleşmesine tek bir maddeyi özellikle koydurdu.


'GAZETECİ İSTEMİYORUM, RÖPORTAJ VERMEM'

Emir Sarıgül'ün bir diğer aşkı Buket Aydın'la sorun yaşamak istemeyen Can, "Otellerde gazeteci istemiyorum. Röportaj da asla vermem. Özel hayatımın deşifre edilmesini istemiyorum" dediği ve bu konuda bir maddeyi sözleşmeye eklettirdiği ortaya çıktı.

Sibel Can - Emir Sarıgül


Emir Sarıgül, Sibel Can'la görüntülendikten sonra bu ikiliyi tepki gösteren Buket Aydın, Instagram hesabından "Kişinin kalitesini kendisinin belirlemesi muazzam bir adalet" sözünü paylaşmıştı.

Sibel Can - Emir Sarıgül - Buket Aydın

Sibel Can ile Emir Sarıgül, ilişkilerini inkar etse de bu fotoğraf aşkın belgesiydi. Emir Sarıgül'ün, iki aşk arasında kaldığı iddia edilmişti.

Sibel Can - Emir Sarıgül - Buket Aydın

 

 

 

Sahne alacağı otellerle sözleşme yaptı! İşte Sibel Can'ın tek şartı... ile ilgili etiketler Buket Aydın Sibel Can Konser emir sarıgül
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.