Şahmeran dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimlerdir?

Kırmızı Oda Meliha’nın yeni dizisi Şahmeran ne zaman başlıyor? Kırmızı Oda dizisindeki hikayede Meliha ile yasak aşk yaşayan Necdet, yeni bir projede yeniden sevenleri ile buluşacak. Peki, Şahmeran dizisinin oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar…

Şahmeran ne zaman başlıyor? Sezonun en çok dikkat çeken yapımlarından biri olan Kırmızı Oda dizisinde başrollerde oynayan Meliha’nın şok ayrılığı herkesi derinden sarsarken yaşanan gerçek hikayeler de derin izler bıraktı. Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha karakteri de gerçekten yaşanmış bir olayın kahramanı olarak göze çarptı. Peki, Şahmeran dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Doktor hanıma tüm hikayesinden bahseden Meliha, Kırmızı Oda dizisinde veda ederken aslında bunun Evrim Alasya için yeni bir başlangıç olacağı bilgisi de sonradan geldi. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde, evlendiği adamın ilk evliliğinden olan oğlu Necdet ile duygusal bağını da ilk kez bu kadar net aktaran Meliha, herkesi şaşkına çevirdi.

Hatta onu bir başka kadınla gördüğünde intihara kalkıştığını bile itiraf eden Meliha, içten içe sevdiği adama da kavuşamamanın verdiği hasretle yıllarını da tüketmişti. Ancak Meliha ile Necdet’in bir başka dizide yeniden bir araya geleceği haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

ŞAHREMAN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterine can veren Evrim Alasya’nın Şahmeran dizisinde başrol oynayacağı ifade edildi. Erkan Birgören’in hikayesini yazdığı diziye yeni katılan isimlerden birisi de Kırmızı Oda’da Necdet’i oynayan Taha Baran Özbek oldu. Böylece Meliha ve Necdet, Kırmızı Oda’da kavuşamadı ama Şahmeran dizisinde yeniden bir araya geliyor.

Şahmeran dizisinin Kasım ayında ekranlarda başlaması bekleniyor. Bu arada Şahmeran dizisinde ayrıca Perihan karakterinde Demet Akbağ, Aras olarak Yusuf Çim, Fikret rolünde ise Bekir Aksoy, Merve karakterinde Müge Su Şahin ve İpek karakterinde ise Esila Umut yer alıyor.

Şahmeran dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Kırmızı oda meliha Necdet evrim alasya Taha Baran Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.