Sahipsiz köpekten kaçan çocuk feci şekilde düşerek ağır yaralandı! O anlar kamerada

Çorum'da 5 Mayıs'ta parkta sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan Mustafa Kemal Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Metehan Üresin kaçarak yolun karşısına geçmeye çalışırken refüjdeki tretuvar taşına takılıp düştü. Başını çarparak ağır yaralanan Metehan'ın tedavisi yoğun bakım ünitesinde sürerken, o anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Çorum'da sahipsiz köpekten kaçarken düşüp ağır yaralanan 14 yaşındaki Mustafa Kemal Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Metehan Üresin'in tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor.

Baba Arslan Üresin, AA muhabirine, doktorların oğlunun bir gün daha tedbir amaçlı yoğun bakım ünitesinde tedavi görmesini uygun gördüklerini söyledi. Hastanede yapılan muayenede Metehan'ın dalağının parçalandığının tespit edildiğini ve ameliyatla alındığını hatırlatan Üresin, oğlunun bir an önce sağlığına kavuşmasını beklediklerini kaydetti.

ÇOCUĞUN DÜŞME ANI KAMERADA

Bu arada olay anı da KGYS kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde sahipsiz bir köpekten kaçan Metehan Üresin'in, Buharaevler Mahallesi 5. Cadde'de yolun karşısına geçmeye çalışırken düşüp, refüjdeki tretuvar taşına çarptığı görülüyor. Bir süre etrafında hareket eden köpekten korunmaya çalıştığı görülen çocuğa durumu fark eden çevredeki vatandaşlar yardım ediyor.

VALİ ZİYARET ETTİ

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aileyi ziyaret ederek, baba Arslan Üresin ile bir araya geldi. Başhekimlikteki görüşmede aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Çiftçi, Metehan'ın doktorlarından sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

 

Sahipsiz köpekten kaçan çocuk feci şekilde düşerek ağır yaralandı! O anlar kamerada ile ilgili etiketler Çorum Metehan üresin köpekten kaçan çocuk ağır yaralı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.