Şahin Tepesi 4.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Şahin Tepesi 5.bölüm fragmanı izle!

Şahin Tepesi 4.bölüm izle! Son bölüm HD izle! ATV'nin yeni dizisi Şahin Tepesi nefes kesen yeni bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek.Şahin Tepesi yayınlanan fragmanıyla izleyicilerine hareketli anlar yaşatacağa benziyor. Dizi ekranlara gelecek yeni bölümünde birbirlerinin eksenine girmeye başlayan Efe ve Verda'nın yakınlaşmaları ikisini de farklı duygulara sürükler.Vatandaşlar yeni bölüm için araştırma yapıyor.Peki Şahin Tepesi 4.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Şahin Tepesi 5.bölüm fragmanı

Şahin Tepesi 4.bölüm izle! Şahin Tepesi seyirci ile paylaşılan 4.bölüm fragmanı sonrası dizi  izleyicilerine ilginç anlar yaşatacak.Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Tuna, büyük sırrının Mete'nin koz olarak kullandığını öğrendiğinde büyük panik yaşar.Artık Tuna'nın yeni planlar yapması gerekmektedir.Vatandaşlar yeni bölümde neler olacağını araştırmaya başladı.Peki Şahin Tepesi 4.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Şahin Tepesi 5.bölüm fragmanı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Şahin Tepesi 4.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Şahin Tepesi 5.bölüm fragmanı izle!

ŞAHİN TEPESİ 4.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

ŞAHİN TEPESİ OYUNCULARI KİMLER?

Çok yakında izleyiciyle buluşacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral otururken senaristliğini Melek Gençoğlu üstlenmekte. Dizinin oyuncu kadrosunda ise usta oyuncular Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu'nun yanı sıra genç yetenekler Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç yer alıyor.

ŞAHİN TEPESİ DİZİSİ KARAKTERLERİ

Tuna (Zerrin Tekindor)

Melek (Ebru Özkan)

Demir (Murat Aygen)

Verda (Aybüke Pusat)

Efe (Boran Kuzum)

Şahin Tepesi - İlk Fragman

ŞAHİN TEPESİ DİZİSİ KONUSU

Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı... Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele… Bir ölümün ardındaki büyük sır...Birlikte büyüdüğü Tuna'nın (Zerrin Tekindor) oyununa gelen Melek (Ebru Özkan), işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir. Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) ise Tuna'yla evlenmiş onların da iki çocukları olmuştur. Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç harç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için o kadar büyük sürpriz olur. Babasının affettiği Melek de artık, mirasta hak sahibidir.Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir'i, hem sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek'in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Geçmişteki acı ve pişmanlıklarıyla kavrulan iki kadının kıyasıya mücadelesi, çocukları Verda (Aybüke Pusat) ve Efe'nin (Boran Kuzum) aşklarına en büyük engeldir.Şahin Tepesi dizisi ne zaman yayınlanacak? sorusu henüz belli olmadı. ATV'de yayınlanacak olan dizisinin yayın tarihi belli olur olmaz sayfamızda yer alacaktır.


ZERRİN TEKİNDOR KİMDİR?

Zerrin Tekindor, 5 Ağustos 1964 Balıkesir, Burhaniye'de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladı.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 1985 yılında mezun oldu. Mezun olunca Adana Devlet Tiyatrosuna Stajyer Sanatçı olarak gitmiş, 1987 yılında da Ankara Devlet Tiyatrosunda göreve başlamıştır. 2003 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosuna tayin oldu.

1990 - 1994 yılları arasında İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesinde Resim Bölümü'ne özel öğrenci olarak devam etti 1994 yılında mezun oldu. Halil Akdeniz Atölyesi'nde öğrenim gören Zerrin Tekindor, bu bölüme eğitmen olarak davet edilen Mehmet Güleryüzve Bedri BaykamAtölye'lerinde çalışmıştır. Çok sayıda yapıtı özel kolleksiyonlarda bulunan sanatçı, günümüze kadar on altı adet resim sergisi açmıştır.
2003-2005 yılları arasında yönetmenliğini Ömür Atay'ın yaptığı "Bir İstanbul Masalı" adlı dizide başrollerde Mehmet Aslantuğ, Ozan Güven ve Ahu Türkpençe oynarken diğer rollerde ise Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Arsen Gürzap, Vahide Gördüm, İsmail Hacıoğlu, Zerrin Tekindor, Yasemin Çonka,Esra Ronabar, Seda Akman, İdil Fırat, Dolunay Soysert birlikte oynadılar.

2008 yılında Ege Aydan ile Bosch reklamında oynadı.

2008 yılında Halid Ziya Uşaklıgil'in romanından uyarlanan, yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı "Aşk-ı Memnu" adlı dizide Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ,Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem, Nur Fettahoğlu, Hazal Kaya ile birlikte oynadı.

2014 yılında başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın oynadığı "Kurt Seyit ve Şura"adlı dizinin İstanbul bölümlerinde rol aldı.

2014 yılında Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı" Pek Yakında" adlı sinema filminde Zafer Algöz, Ozan Güven, Özkan Uğur, Çağlar Çorumlu, Ayşen Gruda, Tülin Özen, Şirincan Çakıroğlu ile birlikte rol aldı.

Zerrin Tekindor, 1987 yılında Çetin Tekindor ile evlendi. On ay sonra boşanıp tekrar evlendiler. Sonra tekrar boşandılar. Hira Tekindor (d.1989) adında bir oğlu vardır.

Ekim 2015 ayında Star TV'de gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün oynadığı "Kara Sevda" adlı dizide Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen, Kürşat Alnıaçık da oynamıştır.

Kişisel Sergileri:

1- Galeri Selvin, Ankara, 1992
2- Galeri Selvin, Ankara, 1996
3- Resim Heykel Müzesi, Ankara, 1998
4- T. Emlak Bankası Sanat Galerisi, Ankara, 1999
5- Galeri Selvin, Tüyap, İstanbul, 2004
6- Artisan Sanat Galerisi, İstanbul, 2005
7- Nurol Sanat Galerisi, Ankara, 2006
8- Artİstanbul, Nurol Sanat Galerisi, İstanbul, 2006
9- Galeri Selvin, İstanbul, 2008
10- Contemporary Art Fair, Galeri Selvin, İstanbul, 2009

Ödülleri:
2004- 8. Afife Tiyatro Ödülleri, Müzikal Ya da Komedi Dalında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Müfettiş, Anna Andreyevna
2010 - 14. Afife Tiyatro Ödülleri, Müzikal Ya da Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu, Vahşet Tanrısı, Annette Reille
2012 - Savaş Dinçel Tiyatro Ödülleri, En İyi Kadın Oyuncu, Vahşet Tanrısı, Annette Reille
2012 - Galatasaray Üniversitesi EN Ödülleri, En İyi Kadın Tiyatro Oyuncusu, Antonius ile Kleopatra, Kleopatra
2013 - Antalya Televizyon Ödülleri,, Dram Dizisi En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Kuzey Güney, Gülten Çayak
2013 - TelevizyonDizisi.com En İyiler Ödülleri, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Kuzey Güney, Gülten Çayak
2013-2014 - Tiyatro Eleştirmenleri Birliği (TEB) Ödülleri, Yılın Kadın Oyuncusu Ödülü, Kim Korkar Hain Kurttan, Martha
2014 - 18. Afife Tiyatro Ödülleri, Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu, Kim Korkar Hain Kurttan, Martha
2014 - 19. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri, Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu, Kim Korkar Hain Kurttan, Martha

Şahin Tepesi 4.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Şahin Tepesi 5.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler canlı izle ATV Şahin Tepesi şahin tepesi yeni bölüm ŞAHİN TEPESİ SON BÖLÜM ŞAHİN TEPESİ 4.BÖLÜM yeni bölüm fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.