Şahin Kendirci kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında araştırılıyor. Küçük yaşta katıldığı ses yarışması ile kendini gösteren Şahin Kendirci’nin hayatı hakkında detaylı bilgi sizler için haberimizde.

Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Bugün Demet ve Alişan’ın sunduğu Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Şahin Kendirci seslendirdiği birçok müzik ile vatandaşların gönlünü küçük yaşta kazanmıştır. Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Sizler için Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı araştırdık.

Şahin Kendirci kimdir? Kaç yaşında?

Şahin Kendirci 19 Nisan 2001 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Aslen Şanlıurfalı’dır. Küçük yaşta yeteneğini “Yetenek Sizsiniz” programında göstermiş ve ardından “O Ses Çocuklar” yarışmasına katılarak birinci olmuştur. Şahin Kendirci Burak Aksak’ın “Bana Masal Anlatma” filminde yer almıştır.

Şahin Kendirci kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Küçük yaşta kendini kanıtlamasının ardından 2018 yılında çekilen Müslüm filminde Müslüm Gürses’in gençliğini canlandırmıştır. Bu rolü ile beğenilen Şahin Kendirci “Adana’ya Gel Gidek” şarkısı ile büyük bir çıkış yapmıştır.

Şahin Kendirci kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Instagram adresi ne?

Ünlü şarkıcı ve oyuncunun Instagram adresine Şahin Kendirci (@sahinkendirciofficiall) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Şahin Kendirci kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Şahin Kendirci kimdir kaç yaşında sevgili kim Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.