Şahin Kasırgası ilerlemeye devam ediyor: Yemen'i de vurdu!

Geçtiğimiz günlerde Körfez ülkesi Umman'da 11, İran'da 2 kişinin hayatını kaybettiği Şahin Kasırgası bu kez de iç savaşın etkileriyle boğuşan Yemen'i vurdu.

Geçtiğimiz günlerde Körfez ülkesi Umman'ı vuran ve 11 kişinin hayatını kaybettiği Şahin Kasırgası, şimdi de Yemen'i vurdu.

ŞAHİN KASIRGASI DURMUYOR!

Yemen'in Hadramut ilinin yönetim merkezi olan Al Mukalla şehrini vuran kasırga nedeniyle sel meydana geldi. Sel sonucu sokaklar sular altına kalırken, çok sayıda araç sel sularında sürüklendi. Uzmanlar, kasırganın etkisinin önümüzdeki günlerde de devam etmesinin beklendiğini aktardı.

İRAN'IN PAKİSTAN'A YAKIN BÖLÜMÜNDE İKİ KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Öte yandan Şahin Kasırgası, İran’ın da bazı bölgelerinde etkisini göstermiş, Pakistan sınırına yakın Sistan-Belucistan eyaletinde 2 balıkçı hayatını kaybetmişti.

Şahin Kasırgası ilerlemeye devam ediyor: Yemen'i de vurdu! ile ilgili etiketler Yemen İran kasırga şahin kasırgası umman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.