Sahillerde neler oluyor? 'Didim belediye başkanı, HDP'lilerle kaymakamın konutunu bastı' iddiası!

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın, bir grup HDP'li ile kaymakamın konutunu basmak istediği ve polis ekipleri tarafından engellendiği iddia edildi. SuperHaber, Kuşadası'nda yazar Ergün Poyraz'ın darp edilmesinin ardından, sahil kesimlerindeki ekonomik gücün, PKK'ya destek veren grupların elinde olduğu iddiasını gündeme getirmişti.

Kuşadası Belediyesi'nin PKK bağlantılı bir şirketle mıcır ihalesi üzerinden yolsuzluk yaptığı iddiasını öne sürdüğü gerekçesiyle yazar Ergün Poyraz, evinin önünde öldüresiye dövülmüştü. Kars Ardahan Barosu'na bağlı avukat Ayşenaz Çimen, yazar Ergün Poyraz'ın saldırıya uğramasının ardından yayınladığı video ile önemli iddialarda bulunmuştu.

SuperHaber'in özel haberine göre; sahil kesimlerindeki ekonomik gücün, PKK'ya destek veren grupların elinde olduğunu iddia eden Avukat Çimen, bu yerler arasında Aydın, Muğla, Bodrum, Milas, Didim, Kuşadası, Ölüdeniz, Fethiye, Antalya, Mersin, Tarsus ve birçok yer olduğunu ifade etmişti.

Olayların üzerinden çok geçmeden CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın, Halkların Demokratik Partisi (HDP) üyesi bir grup ile Didim Kaymakamı Mustafa Yiğit'in konutunu basmak istediği, polis ekiplerinin başkan be grubu engellediği iddia edildi.

Baskına ait olduğu belirtilen görüntüler sosyal medyada yayılırken, Aydınlık Gazetesi yazarı Gaffar Yakınca, CHP ve PKK ortaklığının büyük bir ranta denk geldiği yorumunda bulundu.

Sahillerde neler oluyor? 'Didim belediye başkanı, HDP'lilerle kaymakamın konutunu bastı' iddiası! - Resim : 3

Sahillerde neler oluyor? 'Didim belediye başkanı, HDP'lilerle kaymakamın konutunu bastı' iddiası! ile ilgili etiketler Didim Belediye Başkanı CHP HDPli grup kaymakam konutu baskın iddiası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.