Sahilde kaybolan 6 yaşındaki çocuk kilometrelerce uzakta bulundu

Sakarya’nın Karasu ilçesinde 6 yaşındaki özel çocuk, sahilde kayboldu. Yakınlarının yetkililere durumu iletmesiyle arama çalışmaları başlatıldı. Bölgedeki cankurtaran ekipleri çocuğu bulabilmek için karada ve dalgıçlarla beraber denizde arama yaptı. 3 saat süren çalışmaların ardından küçük çocuk kilometrelerce ilerde bulundu.

Sakarya'nın Karasu sahili Doğu Karadeniz Caddesi Kule 8 ve 9 arasında, 6 yaşındaki özel çocuk Serhat Ayaz Narin kayboldu. Çocuğu bulamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar etti.

Sahilde kaybolan 6 yaşındaki çocuk kilometrelerce uzakta bulundu

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgedeki cankurtaran ekipleri çocuğu bulabilmek için karada ve dalgıçlarla beraber denizde arama çalışması başlattı.

3 saat süren arama çalışmalarının ardından kilometrelerce ötede bulunan Kule 23 ile 24 mevkii arasında bir çocuk bulunduğu bildirildi. Bulunan Serhat Ayaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


İHA

Sahilde kaybolan 6 yaşındaki çocuk kilometrelerce uzakta bulundu ile ilgili etiketler Sakarya kayıp çocuk Serhat Ayaz Narin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.