Şahika'nın annesi, Nusret'te hesabı görünce şoke oldu!

Emre Saygı'nın talk show programı Hadi Be'nin konuğu, Türkiye Serbest Dalış Şampiyonu Şahika Ercümen oldu. Şahika programda Nusret ile ilgili unutamadığı bir anısını da paylaştı.

İnsanların su altında köpekbalıklarından korkup korkmadığını sürekli sorduklarını söyleyen Şahika Ercümen "İnsanlar sürekli suyun altındaki canlılardan, özellikle de köpek balığından korkup korkmadığımı soruyor.

Ben de insanlardan daha çok korkuyorum, köpek balığından değil cevabını veriyorum" dedi.

Şahika programda Nusret ile ilgili unutamadığı bir anısını da paylaştı.

tyuutrurt

Survivor'dan ayrıldıktan sonra ilk gün bir şey yemediğini sonra ailesiyle restorana gittiğini söyleyen Şahika Ercümen "Ailemle buluştuktan sonra Nusret'te et yemeye gittik. Hesap gelince annem çok şaşırdı. Ailem Çanakkale'de hiç öyle bir hesap görmemişler" dedi.

yurtut

SURVİVOR ŞAHİKA ERCÜMEN KİMDİR?

Survivor'da yarışacak olan Şahika Ercümen çok farklı bir spor dalı ile ilgilenmiştir. Şahika Ercümen Survivor'da yetenekleri ilebir hayli dikkat çekeceğe benziyor.

Türk serbest dalışçı ve sualtı hokeyi oyuncusu Şahika Ercümen, 1985 yılında Çanakkale'de doğdu. Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu olan ve aynı zamanda Başkent Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimine devam eden Ercümen; serbest dalışta Türkiye rekorunun son sahibi.

2006'da, İspanya'nın Tenerife kentinde düzenlenen Serbest Dalış Dünya Şampiyonası'nda elde ettiği dereceyle Türkiye rekoru kırdı. 26-27 Mayıs 2007 tarihlerinde, Ankara ODTÜ kapalı yüzme havuzunda düzenlenen dinamik apnea (serbest dalışın havuzda yapılan branşlarından biri) Türkiye Şampiyonası'nda tek nefesle havuzda 145,35 metre giderek Türkiye rekoru kırdı.

2008 yılında, Türkiye Sualtı Hokeyi Millî Takımı ile Avrupa üçüncüsü, Serbest Dalış Avrupa Şampiyonası'nda geçirdiği sakatlığa rağmen Avrupa dördüncüsü oldu. 2009 yılında serbest dalış alanında Türkiye şampiyonluğu elde etti. 2010 yılında Türkiye rekoru ve dünya rekoruna en yakın derecenin (-65 metre) sahibi oldu.

11 Şubat 2011'de Avusturya'nın Weissensee bölgesinde buz altında tek nefeste 110 metrelik bir mesafeyi katetmiş hem erkekler hem de bayanlarda Buzaltı Yatay Dalış dünya rekorunu kırmıştır. Daha önceki rekor kadınlarda 70 erkeklerde ise 108 metreydi. 10 Kasım 2011 tarihinde Mısır'ın Dahab kentinde sabit ağırlıkla dikey dalış kategorisinde 70 metreye ulaşarak bu daldaki dünya rekorunun sahibi olmuştur. Aynı gün paletsiz olarak da 60 metreye dalarak bir rekor daha kırmıştır.

22 Temmuz 2014 tarihinde Antalya'nın Kaş ilçesinde paletsiz değişken ağırlıkla yaptığı dalışta 91 metreye ulaşarak dünya rekosunun sahibi olmuştur.Paletsiz değişken ağırlıkla kırdığı dünya rekorundan bir gün sonra paletsiz ip destekli serbest dalış kategorisinde 72 metrelik derecesiyle yeni bir dünya rekorunun sahibi olmuştur.

Şahika'nın annesi, Nusret'te hesabı görünce şoke oldu! ile ilgili etiketler Survivor şahika Nusret anı restoran hesap
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.