Şahika'nın Ahı Yerde Kalmadı... Nesrin Cavadzade Yasak Elma'yı Üç Kuruş'a Sattı

Yasak Elma dizisinin Şahikası önce Kaderimin Oyunu ile geri döneceğinin sinyallerini vermiş ve daha sonrasında da adı Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisinde geçti. Şahika'nın gidişi sonrasında Yasak Elma reytingleri alt üst olurken sosyal medyadan oyuncuya büyük bir baskı yapıldığı iddia edildi.

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteriyle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Nesrin Cavadzade’nin adı önce Üç Kuruş şimdi de Kaderimin Oyunu ile anılmaya başlandı. Yasak Elma’da reytingler adeta dip yaparken bunun tek sebebi olarak Şahika gösterildi.

Yasak Elma’nın 4. sezonunda yönetmen ile tartıştıktan sonra seti terk ederek bir anlamda kendi fişini de çekmiş olan Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakteri sona erdi. Şimdilerde Şahika’nın mumla arandığı Yasak Elma’da reytingler hayal kırıklığı yaşatırken Cavadzade’nin yeni dizisinin belli olması kafaların karışmasına sebebiyet verdi.

Şahika'nın Ahı Yerde Kalmadı... Nesrin Cavadzade Yasak Elma'yı Üç Kuruş'a Sattı

Yaz tatilinde uzunca bir süre dinlenerek yeni tekliflere kapısını sonuna kadar açan Nesrin Cavadzade’nin adı ilk olarak Üç Kuruş dizisiyle geçti. Ancak son anda bu kararından vazgeçtiği söylenen güzel oyuncunun diziden ayrıldığı da konuşuldu.

Şahika'nın Ahı Yerde Kalmadı... Nesrin Cavadzade Yasak Elma'yı Üç Kuruş'a Sattı - Resim : 2

Show TV ekranlarında yakın bir zamanda başlaması beklenen Üç Kuruş dizisinden gelen teklifi kabul ederek hayranlarını sevindirdi. Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisindeki rolü şimdiden çok merak edilen Cavadzade’nin kadrodaki diğer oyuncularla da kısa zamanda tanışacağı kaydedildi.

Şahika'nın Ahı Yerde Kalmadı... Nesrin Cavadzade Yasak Elma'yı Üç Kuruş'a Sattı ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Yasak Elma Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.