Şahika diziden ayrıldı mı? Yasak Elma Şahika diziden ayrıldı mı?

Şahika diziden ayrıldı mı sorusu, bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin takipçilerinin merak konusu oldu. Şahika karakterini oynayan Nesrin Cevadzade'nin diziden ayrılacağı dedikodusu kısa sürede gündeme oturdu. Peki, Şahika diziden neden ayrılıyor?

Şahika diziden ayrılıyor mu sorusunun yanıtı haberimizde. FOX TV'de her Pazartesi akşamı yayınlanan Yasak Elma dizisinde Şahika karakterini oynayan Nesrin Cevadzade'nin diziden ayrılacağı dedikodusu kısa sürede sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında girdi.

Yasak Elme 96. en son bölümde, Hasan Ali'nin zehirlemesi sonucu Şahika'nın diziden ayrılacağı iddiları vardı.

Şahika diziden çıkıyor mu? Yasak Elma Şahika diziden ayrılıyor mu?

ŞAHİKA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Yasak Elma pazartesi akşamları FOX TV'de yayımlanıyor. Her hafta yeni bölümleri ile izleyeni ekrana kilitleyen dizinin baş karakterlerinden Şahika'nı 96. bölüm fragmanında Hasan ali tarafından zehirlenerek öldüğü sahneler şok etkisi yaratmıştı. Hemen ardından Şahika rolüne hayat veren Nesrin Cavadzade'nin dizden ayrılacağı öne sürüldü. Ancak gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Şahika'nın diziden ayrılmayacağı öğrenildi. Altuntaş, '' Fenomen dizi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanında Şahika'nın zehirlenip öldüğü görüntüler Nesrin Cavadzade'nin ayrıldığı düşüncesini akla getirdi. Ancak Cavadzade'nin projeden ayrılmadığı öğrenildi.'' dedi.

 

Şahika diziden ayrıldı mı? Yasak Elma Şahika diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Yasak Elma şahika
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.