Sahibinin elinden kurtulan dana akaryakıt istasyonuna daldı!

İstanbul Küçükçekmece’de kurbanlık dana, sahibinin elinden kurtularak akaryakıt istasyonunun marketine daldı. Markette bulunanlar neye uğradığını şaşırırken, yaşanan ilginç anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında Küçükçekmece’deki bir akaryakıt istasyonunun marketinde yaşandı. Sahibinin elinden kaçan kurbanlık, akaryakıt istasyonunun marketine daldı. Neye uğradığını şaşıran market çalışanları ve markette bulananlar sağa sola kaçıştı.

SAHİBİ GÖZLERİNİ BAĞLADI

Kurbanlığın sahibi, elinden kaçırdığı hayvanın gözlerini yanında getirdiği bez ile bağlayarak sakinleştirdi. Kurbanlık hayvan marketten çıkarıldı ve araca bindirilerek kesim yerine götürüldü. Olayda yaralanan kimse olmazken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Sahibinin elinden kurtulan dana akaryakıt istasyonuna daldı! ile ilgili etiketler Küçükçekmece Kurban Bayramı bayram akaryakıt istasyonu kurbanlık dana

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.