Sahibinden aslanlı satılık ev!

Güney Afrika’da satılığa çıkarılan bir evi görmeye giden bir çift evin bahçesinde uyuyan 6 aslanla karşılaştı. Aslanlar tarafından kuşatılan evde vahşi kedilerle burun buruna kalan çift hayatının şokunu yaşadı.

Güney Afrika’da David De Beer ve eşi Mariska, Hoedspruit kasabasında babalarından kalan evi kontrol etmeye gitti. Çift evin bahçeye açılan odasına girdiklerinde bahçede uyuyan 6 aslanla burun buruna geldiklerini

Bir anda aslar sürüsüyle karşılaşan çift ne yapacaklarını şaşırdı. Evin kapısını kapatmasıyla bir anda ayaklanan aslanlar karşısında çift çareyi uzaklaşmakta buldu.

"KORKTUK, EVİ TERK ETTİK"

Olayla ilgili yerel medyaya konuşan David De Beer, eşiyle birlikte babasının satılığa çıkarılan evini kontrole geldiklerini ve bahçede aslanlarla karşılaştıklarını söyledi. David De Beer, " Gördüklerim karşısında şaşkına döndüm. Ev aslanlar tarafından resmen kuşatılmış. Korktuk, evi terk ettik" diye konuştu.

Sahibinden aslanlı satılık ev! ile ilgili etiketler Güney Afrika aslan sürü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.