Sahaya giren Manchester Cityli taraftarlar, Aston Villa'nın kalecisi Robin Olsen'i darp etti

İngiltere Premier Lig’in son haftasında Manchester City, sahasında karşılaştığı Aston Villa’yı 3-2’lik skorla mağlup ederek en yakın takipçisi Liverpool’un 1 puan önünde şampiyonluğa ulaştı. City taraftarları, kazandıkları şampiyonluğun ardından kutlamaları abarttı. Sahaya giren taraftarlar Aston Villa'nın kalecisi Robin Olsen'i darbetti. Aston Villa'da teknik direktör Gerard konuyla ilgili açıklamada bulundu.

İngiltere Premier Lig’de 2021- 2022 sezonunda mutlu sona ulaşan takım belli oldu. Son haftada Manchester City, sahasında karşılaştığı Aston Villa’yı 3-2’lik skorla mağlup ederek ipi göğüsleyen taraf oldu.

En yakın takipçisi Liverpool’a 1 puan fark atan City, 93 puanla 8. kez Premier Lig kupasını müzesine götürmüş oldu.

Sahaya giren Manchester Cityli taraftarlar, Aston Villa'nın kalecisi Robin Olsen'i darp etti

TARAFTARLAR SAHAYA GİRDİ

Öte yandan maç sonunda şoke eden bir olay yaşandı. İsveçli kaleci Olsen, şampiyonluğun ardından Etihad Stadyumu’nun zeminine giriş yapan taraftarların saldırısına uğradı. Son düdükle birlikte sahaya giren taraftarlar, Manchester City'nin tarihi bir zaferle şampiyonluğa ulaştığı maça gölge düşürdü. 

ROBIN OLSEN'E NE OLDU?

Aston Villa Menajeri Gerrard maç sonrasında gazetecilere, oyuncularının sahadan güvenli bir şekilde çıkıp çıkmadıkları sorulduğunda, "Bunun cevabı kesinlikle hayır. Kalecim saldırıya uğradı ve bence bu sorular Pep ve Manchester City’e sorulmalı. Şimdi gidip iyi olup olmadığını kontrol edeceğiz. Henüz iyi olup olmadığını bilmiyoruz" dedi.

Sahaya giren Manchester Cityli taraftarlar, Aston Villa'nın kalecisi Robin Olsen'i darp etti - Resim : 2

Sahaya giren Manchester Cityli taraftarlar, Aston Villa'nın kalecisi Robin Olsen'i darp etti ile ilgili etiketler İngiltere Premier Lig gerard Robin Olsen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.