Sahaya atlayan YouTuber'a tepki gösterdi!

Ünlü YouTuber Enes Batur, Liverpool ile Chelsea arasında oynanan maçın 14'üncü dakikasında sahaya atlayan Ali Abdüsselam Yılmaz'a Twitter hesabından tepki gösterdi.

Liverpool ile Chelsea maçının 14'üncü dakikasında sahaya giren  'Deli Mi Ne?' Youtube kanalının sahibi Ali Abdüsselam Yılmaz ve tribünde onun fotoğraflarını çeken 4 arkadaşı gözaltına alındı. Geceyi karakolda geçirdikten sonra adliyeye sevk edilen fenomen ve arkadaşları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sahaya atlayan YouTuber'a tepki gösterdi!

"İNANILMAZ REZİLLİK"

Sosyal medyada kısa sürede tepkilerin odağında olan ve ceza alınması için Twitter'da gündem olan Ali Abdüsselam Yılmaz'a bir yorumda sosyal medya fenomeni Enes Batur'dan geldi. Batur, Yılmaz'ın sahaya atladığı dakikalarda attığı tweette "Rezillik... İnanılmaz rezillik. 10/10 rezillik" dedi.

Sahaya atlayan YouTuber'a tepki gösterdi! - Resim : 2

KIYASLAMA YAPTI

Batur aynı zamanda Şampiyonlar Ligi Final maçını oynayan Tottenham ile Liverpol karşılaştığı maçın 18'inci dakikasında sahaya mayolu giren Kinsey Wolanski ile Ali Abdüsselam Yılmaz'ın fotoğraflarını yan yana koyarak "Onlarda ve bizde" yazarak kıyaslama yaptı.

Sahaya atlayan YouTuber'a tepki gösterdi! - Resim : 3

Sahaya atlayan YouTuber'a tepki gösterdi! ile ilgili etiketler Twitter Enes Batur YouTuber Liverpool Chelsea
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.