Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Kayhan'ın fragmanı yayınlandı! / VİDEO

Recep İvedik film serisiyle beyaz perdede ilenme rekorları kıran Şahan Gökbakar, uzun süredir beklenen yeni filmi Kayhan'ın ilk fragmanını izleyenlerin beğenisine sundu.

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Kayhan'ın ilk fragmanı yayınlandı. Recep İvedik, Celal ile Ceren ve Osman Pazarlama gibi filmleriyle sinemada başarı sağlayan Şahan Gökbakar, Dikkat Şahan Çıkabilir isimli komedi programındaki karakterlerden biri olan Kayhan'ın ilk fragmanını izleyecilerin beğenisine sundu.

9 ŞUBAT'TA GÖSTERİME GÖRECEK

Togan Gökbakar'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin çekimleri beş hafta sürdü ve İstanbul'da gerçekleştirildi. Eline geçen yıllıktan lise arkadaşlarının aslında kendisinden nefret ettiğini öğrenen Kayhan'ın intikam alma çabasını anlatan film, 9 Şubat 2018 tarihinde gösterime girecek.

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Kayhan'ın fragmanı yayınlandı! / VİDEO ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar film kayhan fragman izle
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.