Şahan Gökbakar'dan Zafer Algöz'e yanıt!

Şahan Gökbakar, 'Recep İvedik' serilerini eleştiren Zafer Algöz'e 'İnsanların kenarından köşesinden bir yerde sahneye çıkma çabaları doğaldır' yanıtını verdi.

Şahan Gökbakar'ın hem yazıp, hem oynadığı, 'Recep İvedik 5'in galası önceki akşam Kanyon'da yapıldı.

Birçok ünlü ismin katıldığı gecede, gazetecilerin karşısına sekiz aylık hamile eşi Selin'le çıkan Şahan Gökbakar, heyecanlı olduğını söyledi.

Bir önceki filmi geçmeye çaltıştığını belirten oyuncu, 'Fragmanı 30 milyon kişi tarafından izlendi. Umarım bu gişeye de yansır.' dedi.

jhgjfgdfgdfs

Şahan Gökbakar, oyuncu Zafer Algöz'ün 'Türkiyede 'Recep İvedik' gibi karakter yok. İsterse 17 milyon gişe yapsın, yine de o filmde rol almam' sözlerine şu yanıtı verdi:

'Çok seveni olduğu gibi eleştireni de var. Hiç üzerinde durmuyorum! İnsanlar kenarından köşesinden sahneye çıkmaya çabalıyor. Eleştirilere kulağımızı kapattık'

Şahan Gökbakar'dan Zafer Algöz'e yanıt! ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Zafer Algöz rcep ivedik 5 gala cevap yanıt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.