Şahan Gökbakar'dan Togg paylaşımı: ''Gurur duyuyorum''

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Cumhuriyetin 99. yılının kutlandığı gün Bursa Gemlik'te banttan indi. Oyuncu Şahan Gökbakar, yerli otomobil Togg'un banttan inişinin ardından sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu. Ünlü komedyen, ''Gurur duyuyorum. Ülkemizin insanının emek verdiği ve ürettiği her şeyle gurur duyduğum gibi. Satışa başlansın, kullanayım, sürüş deneyimini de yazarım isteyen olursa.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nün açılışı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çok sayıda davetlinin katılımıyla dün gerçekleşti. Togg’un ilk aracı bantta indi. İlk Togg akıllı cihazını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kullanırken, Togg çalışanları ve katılımcılar büyük coşku yaşadı.


Son zamanlarda yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olmayı başaran ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Togg ile ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Ünlü komedyen, bir takipçisi tarafından kendisine yönelilen ''Togg için en düşünüyorsun abim?'' sorusu karşısında, ''Gurur duyuyorum. Ülkemizin insanının emek verdiği ve ürettiği her şeyle gurur duyduğum gibi. Satışa başlansın, kullanayım, sürüş deneyimini de yazarım isteyen olursa.'' ifadelerini kullandı.

şahan gökbakar

Gökbakar bir diğer paylaşımında ise ''Togg güzel bir proje. Hem çağı zamanında yakalamak hem de çevreci olması açısından çok iyi. Bence Togg'un tamamen yerli üretim olmasına gerek de yok.Fındık değil ki bu %100 yerli üretim olsun.🤣 Teknoloji artık tüm dünyadan toplanıyor. Yeterki geliştirelim, büyütelim...❤️🇹🇷'' dedi.

şahan gökbakar - togg

Şahan Gökbakar'dan Togg paylaşımı: ''Gurur duyuyorum'' ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar TOGG
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.