Şahan Gökbakar'dan 'Kal Benim İçin' yorumu!

Komedyen Şahan Gökbakar, İbrahim Tatlıses'in 'Kal Benim İçin' şarkısını yorumladı. O anları sosyal medya hesabında paylaşan Gökbakar, “Alternatif Rockçıdan, arabesk cover tribi” notunu ekledi.

Komedyen Şahan Gökbakar, İbrahim Tatlıses’in, “Kal Benim İçin” isimi parçasını seslendirdi. Gökbakar, şarkıyı farklı bir tarzda yorumladı.

Ünlü komedyenin, “Alternatif Rockçıdan, arabesk cover tribi” notuyla paylaştığı video binlerce beğeni aldı.

Şahan Gökbakar'dan 'Kal Benim İçin' yorumu!

NASIL ZAYIFLADI?

Komedyen Şahan Gökbakar, son dönemlerde verdiği kilolarla dikkat çekiyor. 6 ayda 28 kilo veren oyuncu, zayıflamasının sırrını sosyal medya hesabından açıkladı.

"Son dönemlerde en çok duyduğum şey 'Zayıflamışsın' ve beraberinden gelen bir çok soru. Kısa bir bilgilendirme yapayım. Her hangi bir operasyon geçirmedim mide ile ilgili. Tamamen yeme içme değişikliği yaptım. Geçen kasım ayı itibariyle ketojenik beslenme uyguladım. Nedir ketojenik beslenme, internetten araştırırsınız. Toplamda 27-28 kilo verdim, 5-6 ay gibi bir sürede. Fazla kasmadan devam edip biraz daha vereceğim. Azim, kararlılık ve irade dilerim, tüm kilo vermek isteyenlere."

Şahan Gökbakar'dan 'Kal Benim İçin' yorumu! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Şahan Gökbakar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.