Şahan Gökbakar'dan kadın dayanışmasına destek!

Sosyal medyada kısa sürede yayılan ve ünlü kadınların kadına şiddete dikkat çekmek adına siyah beyaz fotoğraflarını paylaşması üzerine ünlü oyuncu Şahan Gökbakar da dayanışmaya destek verdi.

Karantina döneminde yaptığı paylaşımlarla sadece mutfakta ne kadar hünerli biri olduğunu değil aynı zamanda gündemi ne kadar yakından takip ettiğini de gösteren Şahan Gökbakar, bu defa kadına şiddet konusunda dikkat çekmek üzere başlatılan bir meydan okumaya dahil oldu.

Şahan Gökbakar'dan kadın dayanışmasına destek!

Yıllar önce televizyon ekranlarında yayınlanan Dikkat Şahan Çıkabilir adlı programında yarattığı Dişi Yakarış tiplemesinin siyah beyaz bir karesi ile meydan okumaya katılan Gökbakar, bu kareye ‘Cengiz’ notunu düştü ve o da meydan okumada bulundu.

 

 

Şahan Gökbakar'dan kadın dayanışmasına destek! ile ilgili etiketler Kadın kadına şiddet Şiddet Aile içi şiddet Şahan Gökbakar Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.