Şahan Gökbakar'dan Galatasaray taraftarını kızdıracak sözler

Komedyen Şahan Gökbakar, Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın Marsilya'yı 4-2 yendiği maçta taraftarların sahaya yabancı madde atmasına tepki gösterdi. Gökbakar, takımın ceza almasına sebep olacak taraftarlar için sert ifadeler kullandı.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. maçında temsilcimiz Galatasaray, Nef Stadyumu'nda Marsilya'yı 4-2 mağlup etti. Mücadelenin ilk yarısında Aslan'ın 2-0 önde olduğu bölümde Marsilyalı futbolcular ve tribünler arasında gerginlik yaşandı. Guendzouzi'nin korner kullanacağı sırada tribünlerden sahaya madde atıldı. Galatasaray'da 'UEFA'dan da ceza alır mıyız?' endişesi yaşandı.

Galatasaray taraftarı olan sanatçı Şahan Gökbakar, sahaya yabancı madde atan taraftara sert sözlerle yüklendi. Gökbakar, Instagram hesabından "2-0 önde olduğun maçta sahaya yabancı madde atmak nasıl bir cahilliktir kardeşim? Muslera top mu oynasın size laf mı anlatsın? Bu insanları ömür boyu men etmek lazım!" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray taraftarını kızdıracak sözler

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray taraftarını kızdıracak sözler ile ilgili etiketler Marsilya Galatasaray Şahan Gökbakar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.