Şahan Gökbakar'a dolandırıcı şoku! Kimlik bilgileri ve şifrelerini paylaştı...

Evine ve iş yerine özel bir TV sistemi aboneliği yaptıran ünlü komedyen Şahan Gökbakar büyük bir şok yaşadı. Satın aldığı TV sistemi aboneliği çalışanı tarafından arandığını zannederek kişisel bilgilerini paylaşan Gökbakar, kişisel bilgilerininin ele geçirildiğini anlayınca kendisini dolandırmaya çalışan şahıstan şikayetçi oldu.

Recep İvedik film serisinin yapımcısı, senaristi ve oyuncusu Şahan Gökbakar, geçtiğimiz günlerde hem evine, hem de iş yerine özel bir TV sistemi aboneliği yaptırdı. Bu abonelik devam ederken, 41 yaşındaki komedyen Gökbakar'ı arayıp kendini söz konusu platformun Marmara Bölge Müdürü olarak tanıtan Doğanay K., yedek parça ve teknik hizmet verdiğini belirtti.


MAKBUZ GELMEYİNCE HAREKETE GEÇTİ

Gökbakar'ın kimlik ve adres bilgilerini elde eden sözde görevli iddiaya göre, sözde Gökbakar'a yedek parça ve teknik hizmet verdiğini belirterek servis ücreti talep etti. Fatura isteyen Gökbakar, makbuz gelmeyince firmayla irtibata geçti.


KİMLİK BİLGİLERİNİ VE ŞİFRELERİNİ PAYLAŞTI

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Tuzağa düşürüldüğünü anlayan oyuncu, açık adres, kimlik bilgileri ve bazı şifrelerinin ele geçirildiğini belirtip şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Şahan Gökbakar'a dolandırıcı şoku! Kimlik bilgileri ve şifrelerini paylaştı... ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Dolandırıcı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.