Şahan Gökbakar yine ünlüleri diline doladı

Recep İvedik karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, koronavirüs döneminde evinde geçirdiği 3 aydan sonra eşi Selin Gökbakar, çocukları Deniz Efe ve Ela ile tekne tatiline çıktı. Instagram'dan paylaştığı pozlarla ünlü isimlerin paylaşımlarını tiye aldı.

Şahan Gökbakar, koronavirüs kısıtlamalarının bitmesi ve normalleşmenin başlamasıyla birlikte aylar sonra evinden dışarı adım attı. Ünlü komedyen ailesiyle birlikte İstanbul'dan giderek soluğu Ege'de aldı.

Teknesiyle tatile çıkan Gökbakar, bir çok ünlü ismin paylaştığı tekne tatili pozlarını ti'ye alan paylaşımlar yaptı.

şahan4

şahan55

Gökbakar, eşiyle birlikte Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Zaman mas maviydi her gün batımı... Hislerim ise, diken diken bir cam dalının üzerinde gezen başıboş bir sümüklü böceğin ardında bıraktığı izler gibi; ıslak, sümüksü parlak ve kaygan... Yapış yapış ve buram buram aşk..." notunu düştü.

Teknede ilginç pozlar veren Gökbakar diğer paylaşımında ise, "Şahan Gökbakar'dan yaz aylarına damgasını vuracak sımsıcak pozlar. Aslında her fotonun altına bir metafor da yazılması lazım. Usul o şekilde mavi yolculuğa çıkan ünlülerde. Mesela 'Belki de sadece sessizliktir seni iyi eden" yazdı.

Şahan Gökbakar yine ünlüleri diline doladı ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Ege Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.