Şahan Gökbakar sonunda orman yangınlarıyla mücadele için olumlu paylaşım yaptı: THK'nin uçaklarına sevindi

Orman yangınlarıyla mücadelede devlet kurumlarının çalışmalarını görmezden gelen ünlü komedyen Şahan Gökbakar sonunda olumlu bir paylaşım yaptı. THK'ya ait uçakları havada gördüğüne sevindiğini dile getiren Gökbakar, "Rüzgar sabah karşı duracak. Yarın ve öbür gün rüzgar yok. Oralarda kontrol altına alınabilir düşüncesindeyim. Tüm mücadele edenlere kolay gelsin" dedi.

Yangın bölgelerindeki devlet kurumlarının çalışmalarını görmezden gelen Şahan Gökbakar, sonunda olumlu bir paylaşım yaptı. Ancak o paylaşımında bile ironik bir dil kullanmayı tercih eden Şahan Gökbakar, hala üstün gayret ile yapılan çalışmaları görmemeyi tercih ediyor. THK uçaklarının yıllardır uçmadığını ima eden Şahan Gökbakar, bölgede çalışmalara katılan THK uçaklarını orman yangın çalışmalarında görmemiş olması, yapılan faaliyetlerini takip etmediğini gösterdi.

"TÜM MÜCADELE EDENLERE KOLAY GELSİN"

Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangınla ilgili bölgedeki tanıdıklarından bilgi aldığını söyleyen Gökbakar, "Datça'da yangın artarak devam ediyor. Maalesef gece bastırıyor yine. Alevler bütün gece yaka yaka devam edecek. İnşallah rüzgar azalır. Bölgeden konuştuğum dostlarım maalesef ciddi boyutlarda olduğunu söyledi. Yıllardır uçmayan THK uçağını havada görmek sevindirici. Rüzgar sabah karşı duracak. Yarın ve öbür gün rüzgar yok. Oralarda kontrol altına alınabilir düşüncesindeyim. Tüm mücadele edenlere kolay gelsin." ifadesini kullandı.

"SEBEBİ İKLİM KRİZİ"

Gökbakar diğer bir paylaşımında ise "Dostlar bir kaç yıldır yazın ortasında sel felaketleri, ciğerlerimizi kavuran dehşet yangınlar yaşıyoruz. Sebebi iklim krizi. Maalesef her geçen yıl artarak devam edecek. Buna karşı yapılması gereken şey, önlem almak. Ne kadar fazla önlem o kadar az zarar" dedi.

Şahan Gökbakar sonunda orman yangınlarıyla mücadele için olumlu paylaşım yaptı: THK'nin uçaklarına sevindi ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Orman Yangını THK uçak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.