Şahan Gökbakar ile Selin Gökbakar çocuklarının yüzünü ilk kez gösterdi! İşte Deniz Efe ve Ela

2015'te Prag'da nikah masasına oturan ünlü komedyen Şahan Gökbakar (41) ile Selin Ortaçlı Gökbakar (35) çifti kural bozdu. Ünlü çift basından ve gözlerden uzak büyüttüğü çocukları Deniz Efe Gökbakar (7) ve Ela Gökbakar'ın (5) yüzünü ilk kez gösterdi. İşte Şahan Gökbakar ile Selin Gökbakar'ın sır gibi sakladıkları çocukları...

2015 yılında hayatını Şahan Gökbakar ile birleştiren ve mutlu bir evlilik sürdüren Selin Ortaçlı Gökbakar, Anneler Günü'nde sürpriz bir paylaşımda bulundu. Selin Gökbakar, Anneler Günü'ne özel yaptığı paylaşımda çocukları Deniz Efe ve Ela'nın yüzünü ilk kez gösterdi. Şahan Gökbakar, daha önce verdiği bir röportajında kendisinin 4 çocuk, eşinin 3 çocuk istediğini söylemişti.

Şahan Gökbakar ile Selin Gökbakar çocuklarının yüzünü ilk kez gösterdi! İşte Deniz Efe ve Ela

Selin Gökbakar, Instagram'dan paylaştığı fotoğrafların altına duygusal bir not düştü:

''Fonda anneler günü çiçeğim dururken bir-iki kelam etmek isterim☺️..

Küçüklüğümden beri hayalini kurduğum şey ve “Büyüyünce ne olacaksın?” dediklerinde verdiğim cevap hep aynıydı.. “Ben büyüyünce anne olucam”. İlk kez 29 yaşında anne oldum ben, 29 senenin sonunda hiç tanımadığım yeni bir benle tanıştım.. İçimde olduğunu bilmediğim duygularla karşılaştım iyisiyle kötüsüyle..

Bu kadar sevebilmek ne özelmiş, kendinden önce bir başkasını düşünmek, koşulsuz ve karşılıksız bir şekilde tüm önceliği onlara verebilmek..

Korku ve endişe meğer ne zormuş; “yeter ki çocuğum güvende olsun-sağlıklı olsun” diye beslediğin.. Bir yanım “çocuk bu tabi ki koşacak-düşecek-öğrenecek derken, bir yanım “aman oğlum onu yapma-aman kızım eline dikkat et” demekten alıkoyamıyor kendini🤦🏻‍♀️.. Heer gün yeni bir benle tanışmaya devam ediyorum..

Bir yandan 2 çocuk büyütürken, bir yandan da kendimi büyütüyorum..

Efoli’m ve Eloş’um: İlerde bunları okuduğunuzda, bilmenizi isterim ki; beni hayallerime kavuşturduğunuz, anne yaptığınız, bana bu duyguları yaşattığınız ve beni büyüttüğünüz için size minnettarım.. İyi ki dünyamıza geldiniz, hayatımıza renk, yaşamımıza en büyük anlamı getirdiniz🙏🏻 Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın, güzel gözlerinizdeki ışık hiç kaybolmasın..

Bu yoldaki en büyük takım arkadaşım, kocam, çocuklarımın babası, çoook sevip aile kurmaya karar verip, hayallerimi gerçekleştiren adam.. Sana da çok teşekkür ederim beni Efe ve Ela’nın annesi yaptığın, bu yolculukta yürürken elimi tuttuğun, sırtımı sıvazladığın, destek olduğun ve her gün karşılaştığın yeni Selin’i her şeyiyle sevmeye devam edip, baş köşeye oturttuğun için🙏🏻 @sahangokbakar

Yüreğinde anne şeftaki taşıyan, ruhunda anaçlık barındıran tüm kadınların günü kutlu olsun🌸''

Şahan Gökbakar ile Selin Gökbakar çocuklarının yüzünü ilk kez gösterdi! İşte Deniz Efe ve Ela - Resim : 2

Şahan Gökbakar ile Selin Gökbakar çocuklarının yüzünü ilk kez gösterdi! İşte Deniz Efe ve Ela - Resim : 3

Şahan Gökbakar ile Selin Gökbakar çocuklarının yüzünü ilk kez gösterdi! İşte Deniz Efe ve Ela - Resim : 4

 

 

Şahan Gökbakar ile Selin Gökbakar çocuklarının yüzünü ilk kez gösterdi! İşte Deniz Efe ve Ela ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Selin Gökbakar Sosyal Medya Anneler Günü Deniz Efe Gökbakar Ela Gökbakar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.