Şahan Gökbakar ketejonik diyet ile eriyecek!

Recep İvedik serisinin yeni filmi için hazırlanan ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, dünyaca ünlü isimlerin uyguladığı ketojenik diyete başladı.

Evlerinde yaptıkları börekler ve pizzalarla haberlere konu olan Gökbakar çifti için aşırı kilo alarmı! Ailesinin sağlığı için mutfakta organik tarifler deneyen Selin Gökbakar, eşi Şahan Gökbakar'ın fazla kilolarına da el attı.

Eşinin 38. yaş günü için düşük kalorili pasta yapan Selin Gökbakar, komedyeni de dünya starlarının uyguladığı ketojenik diyete soktu.

 KETOJENİK DİYET NEDİR?

Ketojenik diyet; çok düşük karbonhidrat, orta miktarda protein ve yüksek yağ alınan diyet sistemidir. Böylece vücut, enerji sağlamak için yağ yakmak zorunda kalır. Amaç vücudun enerji sistemini değiştirmektir.

Şahan Gökbakar ketejonik diyet ile eriyecek! ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Diyet ketojonik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.