Şahan Gökbakar, Celal Şengör'e babalık dersi verdi! Oyuncuya destek mesajı yağdı!

Prof. Dr. Celal Şengör geçtiğimiz gün bir anısını anlatırken kullandığı ifadeler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. "Eteğini kaldırdım, tokat attım" ifadesiyle tepkileri üzerine çeken Şengör'e ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan ders gibi bir yanıt geldi

Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından yayınlandığı mesajında İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Celal Şengör'e sert tepki gösterdi. Önceki gün bir videoda öğrencisiyle ilgili anısını anlatırkan kullandığı, "Eteğini kaldırdım, kıçına tokat attım" ifadeleri her kesimden tepki gören Şengör'e ders niteliğinde bir cevap veren oyuncuya takipçilerinden destek geldi.

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN CELAL ŞENGÖR'E BABALIK DERSİ!

Gökbakar açıklamasında "Günümüz dünyasında bunu hangi medeni ülkede yaparsanız yapın hakkınızda cinsel taciz soruşturması başlar" dedi. Şahan Gökbakar açıklamasının devamında ise "Bir kız çocuğu babası olarak bu açıklaması ve pişkinliği karşısında akıl almaz bir hayrete düştüm" diyerek tepki gösterdi. Ünlü komedyen "Bu tavır babacan değildir. Babalar hiçbir koşulda kız çocuklarının eteğini kaldırıp onlara şaplak atamaz" dedi.

 

 

Şahan Gökbakar, Celal Şengör'e babalık dersi verdi! Oyuncuya destek mesajı yağdı! ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Celal Şengör
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.