Şahan Gökbakar açıkladı: Recep İvedik 7 neden Disney Plus'ta yayınlandı?

Şahan Gökbakar’ın başrolünü üstlendiği Recep İvedik serisinin yeni filmi ‘Recep İvedik 7’ bugün Disney Plus'ta izleyiciyle buluşuyor. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, bir takipçisinin kendisine yönelttiği ''Recep İvedik 7'yi niye Disney Plus'ta yayınladın?'' sorusuna içtenlikle cevap verdi.

Gişe rekorları kıran Recep İvedik serisinin yeni filmiRecep İvedik 7 bugün Disney Plus'ta izleyiciyle buluşuyor. Togan Gökbakar’ın yönetmenliğini, Şahan Gökbakar’ın başrolünü üstlendiği filmin beyazperde yerine neden Disney Plus'ta yayınlandığı ise merak konusu oldu. Beklenen açıklama Şahan Gökbakar'dan geldi.


Şahan Gökbakar'ın başrolünde yer aldığı ‘Recep İvedik 7’ filminin sinemada değil Disney Plus'ta yayınlanacağı açıklanmıştı. Film bugün dijital platformda izleyiciyle buluşuyor.

Şahan Gökbakar açıkladı: Recep İvedik 7 neden Disney Plus'ta yayınlandı?

Şahan Gökbakar, film serisinin dijital platformda yayınlanan ilk filmi olan 'Recep İvedik 7' ile ilgili bir takipçisinden gelen soruya yanıt verdi. Gökbakar, bir takipçisinden gelen ''Abi Recep İvedik 7'yi neden Disney Plus'ta yayınladın? Sinemada olsa daha iyi olurdu'' sorusu ve önerisi karşısında şunları söyledi: ''Bence dijital platformda olması bu dönemde seyircimiz için daha iyi. 1 bilet = 50 TL minimum. 4 kişi gtisen 200 TL. Yoluydu, yediğin içtiğindi 300 - 350 TL. Sadece 1 kere izleyeceksin. Aşağı yukarı bu paraya 1 yıl boyunca Disney abonesi olup istediğin kadar ve istediğin kişilerle Recep 7 izleyebilirsin. Hem de başka binlerce film dizi vs. de cabası... Hangisi daha iyi olmuş?''

Şahan Gökbakar açıkladı: Recep İvedik 7 neden Disney Plus'ta yayınlandı? - Resim : 3


RECEP İVEDİK 7 KONUSU

Gişe rekortmeni serinin yeni filminde; şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gitmeye karar verir. Köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan Recep İvedik, köylülerle el ele vererek, bu projeye karşı heyecanlı ve komik bir maceraya atılacaktır.

Şahan Gökbakar açıkladı: Recep İvedik 7 neden Disney Plus'ta yayınlandı? ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Recep İvedik 7 Disney Plus Sinema film
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.