Şahan Gökbakar 6'lı masayı fena ti'ye aldı: ''Altılı yattı gibi...''

2023 seçimlerine az bir zaman kala bir türlü adayını belirleyemeyen muhalefet partileri, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'a malzeme oldu. Gökbakar, muhalefet partilerinin oluşturduğu 6'lı masayı kendine has üslubuyla ti'ye aldı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kalmasına rağmen henüz bir aday çıkaramayan 6'lı masa, Şahan Gökbakar'ın diline düştü.

2023'te yapılacak seçimlere az bir zaman kala muhalefetin adaylık bilmecesi tam gaz sürüyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına bir türlü aday çıkaramayan CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti'nin oluşturduğu 6'lı masa, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'a da malzeme oldu.


''MASA DEĞİL GANYAN''

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, muhalefet partilerinin oluşturduğu altılı masayı kendine has üslubuyla eleştirdi. Twitter hesabınan bir paylaşımda bulunan Gökbakar, "Altılı yattı gibi... Masa değil yaaa... Ganyan Ganyaan." ifadelerine yer verdi.

şahan gökbakar


Gökbakar'ın bu paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.


6'LI MASADA KİMLER VAR?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu

Şahan Gökbakar 6'lı masayı fena ti'ye aldı: ''Altılı yattı gibi...'' - Resim : 2

Şahan Gökbakar 6'lı masayı fena ti'ye aldı: ''Altılı yattı gibi...'' ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar 6lı masa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.