Sahalardan 1 ay uzak kalacak!

Fenerbahçe'de uzun süredir sakat olan Hasan Ali'nin yerine sol bek pozisyonunda oynayan ve kasık ağrıları sebebiyle sorun yaşayan Nabil Dirar, çift taraflı sporcu fıtığı operasyonu geçirdi ve tedavisine başlandı.

Fenerbahçe'de kasık ağrıları olan ve uzun zamandır iğnelerle maçlara çıkan Nabil Dirar, çift taraflı sporcu fıtığı operasyonu geçirdi. Tedavisine başlanan Faslı yıldızın 1 aya yakın süre sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor.

Dirar'ın, Fenerbahçe'nin ligdeki Denizlispor (d), Konyaspor, Kayserispor (d), Kasımpaşa ve Malatyaspor (d) maçlarında takımdan ayrı kalması muhtemel.

Faslı futbolcu, sol bek pozisyonunda yaşanan sorunlar nedeniyle sezon başından bu yana bu bölgede görev yapıyordu. Sarı-lacivertlilerde Hasan Ali Kaldırım da tedavisi nedeniyle Amerika'da bulunuyor.

Sahalardan 1 ay uzak kalacak! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım Nabil Dirar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.