Sagopa Kajmer'den Ceza'ya heyecanlandıran mesaj!

Türk rap müziğinin öncüleri arasında gösterilen Ceza ve Sagopa Kajmer arasındaki tartışmalar bir dönem müzik dünyasına bomba gibi düşmüştü. Bu durum Ceza ve Sagopa hayranlarını öylesine üzmüştü ki, iki ünlü ismi barıştırmak için kampanyalar bile düzenlenmişti. Bugün ise Sagopa Kajmer, sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili hayranlarını umutlandıran bir paylaşım yaptı.

Bir dönem Türk rap müziğinin en popüler isimlerinden olan Ceza ve Sagopa Kajmer'in, geçmişte aralarında yaşanan anlaşmazlıklardan dolayı araları açıkmıştı.

"BİZ TEMEL TAŞIZ"

Bugün Sagopa'nın Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ise Türk rap müzik hayranlarını heyecanlandırdı.

Kajmer, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşıma Ceza, Fuat Ergin ve Dr. Fuchs’ı etiketleyerek, “Biz Türk Rap’in 4 kişilik temel taşıyız. Görüşmesek de, buluşmasak da, atışsak da, herbirimizin ayrı ayrı hakkı vardır.Yaşasın Rap” notunu düştü.

Sagopa Kajmer'den Ceza'ya heyecanlandıran mesaj!

Sagopa Kajmer’in paylaşımı hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

NELER OLMUŞTU?

Arkadaşlıkları 2000 yılında Kuvvetmira adlı rap oluşumunda başlayan Ceza ve Sagopa Kajmer, 2007 yılında yaşanan bir dava nedeniyle uzun süre küs kaldı.

Sagopa Kajmer'den Ceza'ya heyecanlandıran mesaj! - Resim : 2

Takma adını, Mısır piramitlerinin içindeki hava sirkülasyonunu araştıran bir bilginden alan Sagopa Kajmer, Kajmer, 2007'de Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği dilekçede, Ceza ve Ayben'in kendisine ve eşi Esen Özyavuz'a karşı sözleri hakaret içeren müzikler yaptığını belirtmişti. 

Sagapo Kajmer, Ceza ve Ayben’in, görüntülerini 11 Şubat’ta internet sitesi YouTube’a verdikleri bir konserlerinde ağır ifadelere yer verdiklerini ve söz konusu hakaretlerin bir karşılığının olması gerektiğini dilekçesinde vurguladı.

"NAMUS DAVASINA DÖNÜŞTÜ"

2003’te yılında bir konserde Ceza’yla aralarının açıldığını da ifade eden Kajmer, "Dönüşte, o zamanki kız arkadaşım, şu anki eşime, çok ağır küfürler ettiler. Olay artık namus davasına dönüşmüştür. Şikayetçiyim. Uzlaşmayı isterlerse kabul etmiyorum. Ayben de rapçi ve eşimi gözden düşürüp, tek kalmak istemektedir" demişti.

Kaynak: Haber Global

Sagopa Kajmer'den Ceza'ya heyecanlandıran mesaj! ile ilgili etiketler Sagopa Kajmer Ceza rap müzik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.