Sağlıkçılar başbakana sırtını döndü! Hastane ziyaretinde soğuk duş

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir hastaneyi ziyarete giden Başbakan Sophie Wilmes, sağlık çalışanlarının protestosuyla karşılaştı. Hastane çalışanları koronavirüs salgını süresince hükümetin yeterli yardımı yapmadığı için böyle bir protestoya başvurduklarını açıkladı.

Dünya üzerinde en çok koronavirüs vakası görülen 15’inci ülke olan Belçika’da gündem Brükselli sağlık çalışanlarının Başbakan Sophie Wilmes’i protestosu oldu.

Dün başkent Brüksel’deki Saint Peter Hastanesi’ne resmi ziyarette bulunan Wilmes’in aracı hastaneye gelirken sağlık çalışanları yolun her iki tarafına geçerek sırtlarını döndü ve başbakanı bu şekilde karşıladı.

Sağlıkçılar başbakana sırtını döndü! Hastane ziyaretinde soğuk duş

Ülkede koronavirüsle mücadelenin merkezi haline gelen Saint Peter Hastanesi çalışanları hükümetin yardım çabalarının yeterli olmadığı için böyle bir protesto yaptıklarını açıkladı.

Sağlıkçılar başbakana sırtını döndü! Hastane ziyaretinde soğuk duş - Resim : 2

Protestocu sağlık çalışanlarının sözcüsü, bütçe kesintileri, düşük maaşlar ve çalışan eksikliği gibi sorunlar sebebiyle başbakanı protesto ettiklerini söyledi. Çin’in Wuhan kentinden gelen Philippe Soubry isimli ilk hastanın tedavi edildiği hastaneyi gezmek siteyen Başbakan böylelikle aylar sonra ilk kez resmi olarak bir hastaneyi ziyaret etmiş oldu.

Sağlıkçılar başbakana sırtını döndü! Hastane ziyaretinde soğuk duş ile ilgili etiketler Belçika Hastane protesto Koronavirüs Korona sağlıkçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.