Sağlık sorunlarıyla boğuşan Fatma Girik'ten duygusal veda... Dostlarını ziyaret etti

Uzun süredir Bodrum'da yaşayan, geçirdiği kalça protezi ve beyin ameliyatları sonrası yürümekte zorluk çeken Türk sinemasının ünlü ismi Fatma Girik, sağlık sorunları nedeniyle İstanbul’a yerleşme kararı almıştı. Girik, Bodrum’dan ayrılmadan önce yakın dostlarını ziyaret etti.

Yeşilçam’ın usta ismi 78 yaşındaki oyuncu Fatma Girik, geçirdiği kalça protezi ve beyin ameliyatları sonrası yürümekte zorluk çekmeye başlamıştı. Uzun süredir Bodrum'un Torba’da mahallesinde yaşayan Girik, Bodrum’daki evinin satışa çıkardı.

 Sinema yönetmeni eşi Memduh Ün ile birlikte yaklaşık 20 yıl yaşadığı lüks villasından taşınma kararı alan ve yürüme güçlüğü çeken usta sanatçı tedavisine İstanbul’da devam edecek.

İSTANBUL'DA ABLASI İLE BİRLİKTE YAŞAYACAK

Bodrum'daki villasının satışını beklemeyecek olan Girik, ablası Müesser hanım ile birlikte İstanbul Gayrettepe'deki evinde yaşayacak. Fatma Girik, sağlık nedenleri ile İstanbul'a yerleşme kararı alarak bir süre önce lüks villasını 32 milyon TL.’ye satışa çıkarmıştı.

Sağlık sorunlarıyla boğuşan Fatma Girik'ten duygusal veda... Dostlarını ziyaret etti

İSTANBUL'A DÖNMEDEN DOSTLARINI ZİYARET ETTİ

Bodrum’dan ayrılmadan önce yakın dostlarını ziyaret eden Girik, ev sahiplerinin minik bebeğini bir an olsun kucağından indirmedi. Saatlerce bebekle ilgilenen Girik, minik bebeği arabasıyla gezdirmeyi ihmal etmedi.

Sağlık sorunlarıyla boğuşan Fatma Girik'ten duygusal veda... Dostlarını ziyaret etti - Resim : 2

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda en büyük hayalinin koşmak olduğunu söyleyen Girik, “Rüyalarımda hep koşuyorum. O eski günlerimi çok özledim" ifadelerini kullanmıştı.

Sağlık sorunlarıyla boğuşan Fatma Girik'ten duygusal veda... Dostlarını ziyaret etti - Resim : 3

UZUN SÜRE TEDAVİ GÖRDÜ

Usta oyuncu Fatma Girik, Bodrum'daki evinde daha önce birkaç kez düşmüş, bu kazalardan birinde kalça kemiğini kırmıştı. Girik, 2019 yılının Şubat ayında da beyin ameliyatı geçirmişti.

2016 yılında kalça kemiği ameliyatı olan Girik, yürüme güçlüğü nedeniyle de 2019’da Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Usta oyuncunun yürüme güçlüğü, uygulanan fizik tedavi ile düzeltilmeye çalışılmıştı.

Sağlık sorunlarıyla boğuşan Fatma Girik'ten duygusal veda... Dostlarını ziyaret etti - Resim : 4

Sağlık sorunlarıyla boğuşan Fatma Girik'ten duygusal veda... Dostlarını ziyaret etti - Resim : 5

Sağlık sorunlarıyla boğuşan Fatma Girik'ten duygusal veda... Dostlarını ziyaret etti - Resim : 6

Sağlık sorunlarıyla boğuşan Fatma Girik'ten duygusal veda... Dostlarını ziyaret etti ile ilgili etiketler Fatma Girik Bodrum İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.