Sağlık personelinin süt anneliği yaptığı Nisa Mihriban bebek hayatını kaybetti

Pendik'te boş arazide bulunan ve bir sağlık personelinin süt anneliği yaparak Nisa Mihriban adını verdiği bebekten acı haber geldi. 3 aylık bebek kaldırıldığı hastanede beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından hayatını kaybetti.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Pendik 11 No'lu Acil Yardım İstasyonu'nda Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan 29 yaşındaki Büşra Durmaz, 29 Mart Salı günü Pendik'te boş araziye bırakılmış bir Bebek ihbarına gitti.

Durmaz, bulduklarında aç olduğunu fark ettikleri bebeği emzirdi ve 3 aylık bebeğe kendi kızının ikinci adını verdi.

Nisa Mihriban ismi verilen bebek, sağlık kontrollerinin ardından Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne götürüldü. Bir süre sonra sağlık durumu kötüye giden 'Nisa Mihriban' bebeğin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Bebeğin bu sabah saatlerinde beyin ölümü gerçekleşmesi sonrası hayatını kaybetti.

Sağlık personelinin süt anneliği yaptığı Nisa Mihriban bebek hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Bebek Pendik nisa mihriban
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.