Sağlık kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin! Spor, diyet ve detoksa başlamanın tam zamanı!

25 Mayıs Pazartesi günü ev, aile, çocuk, evlilik, vatan ve millet konuları gündemimizde olabilir. Aşırı duygusal olacağımız bu günlerde geçmişe özlem duyabiliriz. Koruma iç güdüsüyle bu süreçte sevdiklerimizi aşırı sahiplenebiliriz. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 25-31 Mayıs haftası burç yorumunda Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı...

25 Mayıs haftasına, aile ve ev odaklı bir başlangıç yapabiliriz. Aşırı duygusal olacağımız bu günlerde geçmişe özlem duyabiliriz. Pazartesi günü ev, aile, çocuk, evlilik ve vatan konuları gündemimizde olabilir. Koruma iç güdüsüyle bu süreçte sevdiklerimizi aşırı sahiplenebiliriz.

27 Mayıs Çarşamba, kendimize daha fazla vakit ayırabiliriz. Yaptıklarımızla dikkat çekeceğimiz bir gün olacak. Aşırı kibir ve gurur duygularına dikkat etmekte fayda var.

29 Mayıs Cuma günü ise, gündemimizde sağlık ve hijyen konuları olacak. Sağlığımızla ilgili endişede bulunup kontrollerimizi yaptırabiliriz. Spor, diyet ve detoks programlarına başlayabiliriz.

Mine Ayman'ın 25-31 Mayıs haftası burç yorumunun tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.