Sağlık eski Bakanı Akdağ canlı yayında gösterdi! Türkiye tüm ülkeleri geride bıraktı

Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, katıldığı canlı yayında koronavirüs sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Her 100 bin kişiye düşen yoğun bakım yatak sayısını gösteren grafiği ele alan Akdağ, Türkiye'nin tüm ülkeleri geride bıraktığını gösterdi.

Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, Habertürk ekranlarında Mehmet Akif Ersoy'un konuğu oldu.

Koronavirüsle mücadele konusunda açıklamalarda bulunan Akdağ, "Koronavirüsle 2002 yılında karşı karşıya gelseydik. Yani AK Parti'den, sağlıkta dönüşüm programından önce olsaydı. İlk günden bir felaketle karşı karşıya gelirdik. Hastaları yatıracak yatak bulamazdık" dedi.

Canlı yayında her 100 bin kişiye düşen yoğun bakım yatak sayısını gösteren grafiği ele alan Recep Akdağ, Türkiye'nin yüzde 47,8 gibi bir oranla ABD, Almanya, Lüksemburg gibi ülkeleri geride bıraktığını söyledi.

Sağlık eski Bakanı Akdağ canlı yayında gösterdi! Türkiye tüm ülkeleri geride bıraktı

TÜRKİYE ONLARIN DÜŞTÜĞÜ FELAKETE DÜŞMEDİ

Akdağ, "Buradan şunu anlayabiliriz neden Türkiye, İspanya'nın, Fransa'nın, İtalya'nın düştüğü felakete düşmedi... Türkiye Almanya'ya benzer bir biçimde gidiyor. Hatta şu an Almanya'dan iyi gidiyoruz. Onların yaşlı nüfusu var. Bu nedenle arada büyük bir fark olabilir ama bu alt yapı olmasa çok zor durumda kalırsınız." ifadelerini kullandı.

"Ben hastanede çok uzun yıllar çalıştım. Alt yapı olmadığı zaman sağlık çalışanlarının eli kolu bağlanır." diyen Akdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şükürler olsun bizim hiç bir sıkıntımız yaşanmadı. Ventilatörümüz yetersiz sorunu hiç yaşamadık. Mücadele çok iyi gidiyor. İyi bir koordinasyon var."

Sağlık eski Bakanı Akdağ canlı yayında gösterdi! Türkiye tüm ülkeleri geride bıraktı ile ilgili etiketler Habertürk Sağlık Bakanı Koronavirüs Korona Recep Akdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.