Sağlık direktörünün görüntüsü büyük tartışma yarattı

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya ölüm saçan koronavirüs salgınının merkez üssü haline gelen ABD'de, ölümcül virüsten en çok etkilenen eyaletler arasında yer alan Los Angeles'in Sağlık Direktörü Barbara Ferrer'in kamuoyunu bilgilendirdiği toplantı sırasındaki hali, "sağlıksız görüldüğü" gerekçesiyle sosyal medyada tartışma yarattı.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından en çok etkilenen ülke Amerika Birleşik Devletleri oldu.

New York gibi ülkenin kalabalık şehirlerinden olan Los Angeles'ta da salgın etkisini göstermeye devam ederken eyaletin sağlık direktörü Barbara Ferrer'ın görüntüsü sosyal medyada olay oldu.

''SAĞLIK DİREKTÖRÜ GÖRDÜĞÜM EN SAĞLIKSIZ KİŞİ''

Los Angeles Sağlık Direktörü Barbara Ferrer'ın açıklama yaparken çekilmiş fotoğrafı, direktörün "sağlıksız görüldüğü" gerekçesiyle sosyal medyada tartışma yarattı.

ABD'li ünlü müzisyen Jace Coco, direktörün fotoşoplu fotoğrafını Twitter'dan paylaşarak, "Los Angeles sağlık direktörü şimdiye kadar gördüğüm en sağlıksız görünen kişidir" açıklamasında bulundu.

Sağlık direktörünün görüntüsü büyük tartışma yarattı

 

Sağlık direktörünün görüntüsü büyük tartışma yarattı ile ilgili etiketler ABD Koronavirüs Korona Sosyal Medya tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.