Sağlık çalışanlarına yönelik saldırıda gelişme

Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına dehşeti yaşatan hasta yakınlarına yönelik soruşturma devam ediyor. Edinilen son bilgiye göre, sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişimine ilişkin soruşturma kapsamında beş şüpheli gözaltına alındı.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir berberde çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden bir kişinin yakınları, acil servisi basarak sağlık çalışanlarına saldırmak istemişti.

Sosyal medyadan yayınlanan ve Türkiye’nin gündemine oturan görüntülerin ardından harekete geçen Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı şüpheliler hakkında soruşturma başlatmıştı.

5 KİŞİ GÖZALTINDA

Soruşturma kapsamında, hastanenin yoğun bakım kapısını zorlayan kişilerin kimlikleri tespit edildi.

Şüphelilerden beş kişi, Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Emniyette işlemleri süren zanlıların, adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sağlık çalışanlarına yönelik eylemleri içeren görüntüleri ihbar kabul ederek şüpheliler hakkında, "kamu malına zarar verme", "görevini yaptırmamak için direnme", "tehdit" ve "hakaret" suçlarından soruşturma başlatmıştı.

Sağlık çalışanlarına yönelik saldırıda gelişme ile ilgili etiketler Ankara sağlık çalışanlarına saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.