Sağlık çalışanlarına saldıranlar tutuklandı

Türkiye'yi sarsan görüntülerin ardından açılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik şiddete ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı. Saldırıya uğrayan sağlık çalışanları kapının arkasına barikat kurarak kendilerini korumaya çalışmışlardı.

Ankara'da bir berber dükkanında silahlı saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetmiş, yakınları ise sağlık çalışanlarına saldırmıştı. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada yayınlanınca infiale neden olmuştu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturmada, gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesine sevk edildi.

Zanlılar, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Lütfü Karakuş'a ifade verdi.

Savcı Karakuş, şüphelilerden M.D.Ö ile S.K'nın tutuklanması, Y.Ö, M.S.Ö ve B.O'nu ise adli kontrol şartıyla salıverilmesi talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk etti.

Hakimlik, şüphelilerden M.D.Ö ile S.K'yi, "kamu malına zarar verme" ve "görevini yaptırmamak için direnme" suçlarından tutuklarken, Y.Ö, M.S.Ö ve B.O'yu da adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Sağlık çalışanlarına saldıranlar tutuklandı ile ilgili etiketler Ankara Saldırı sağlık çalışanı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.