Sağlık çalışanlarına sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu

ağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sivas Numune Hastanesinde sağlık çalışanlarına yapılan saldırıyı sirt bir dille kınadı. Koca, "Sağlık çalışanlarımıza saldırarak bu manzaraya sebep olan şahıslar göz altına alındı. İçlerinden iki kişi tutuklandı. Sağlık çalışanlarına sözde değil eylemde sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu" dedi.

Sivas Numune Hastanesine dün yaşanan olayda hasta yakınları sağlık çalışanları ve güvenlik görevlilerine saldırmış, yaşanan olay tüm Türkiye'nin öfkesini çakmıştı. Saldırıyı düzenleyen 9 kişiden 2'si tutuklandı.

Koca saldırı sonrası, "Dr. Kemal Gökhan Günel ile bir kez daha telefonda görüştüm. Kendisinin nezdinde tüm hekimlerimizin haklarına sahip çıktığımızın bilinmesini isterim. Ayrıca yargı teşkilatımıza da hassasiyetleri sebebiyle teşekkür ederim" dedi.

Bu fotoğraf salgında sağlık hizmeti veren bir hastanemizden. Sağlık çalışanlarımıza saldırarak bu manzaraya sebep olan şahıslar göz altına alındı. İçlerinden iki kişi tutuklandı. Sağlık çalışanlarına sözde değil eylemde sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu. pic.twitter.com/vpPuOkBr1E

 

SÖZDE DEĞİL EYLEMDE SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞU"

Açıklamalarına devam eden Koca Sivas'ta yaşanan saldırıyı kınadı ve "Bu fotoğraf salgında sağlık hizmeti veren bir hastanemizden. Sağlık çalışanlarımıza saldırarak bu manzaraya sebep olan şahıslar göz altına alındı. İçlerinden iki kişi tutuklandı. Sağlık çalışanlarına sözde değil eylemde sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu" ifadelerine yer verdi.

Sağlık çalışanlarına sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.